Incetati campania electorala pe site-urile suporterilor!

Anul 2016 e an electoral si ar trebui sa ne pregatim de ceea ce e mai rau. Campania electorala si zilele de votare sunt mai aproape decat credem. Vor fi atacuri murdare, vom descoperi tot felul de probleme ale candidatilor, vom auzi minciuni si jumatati de adevaruri, toate astea doar pentru ca altii vor sa le sufle celor de la putere osul. Nu exista iubire pentru cetateni, nu exista dorinta de a face bine, ci doar pofta de ciolan.
Campanie electorala Otelul Galati
Din pacate, atacurile politice nu ocolesc site-urile, paginile si grupurile de pe Facebook dedicate suporterilor echipei Otelul. Sunt atacuri indreptate intr-o singura directie, impotriva actualului primar, unele amuzante, altele cu adevarat murdare, insa toate sunt clar atacuri politice. Faptul ca ele au cunoscut o intensitate fara precedent fata de anii anteriori ne face sa ne gandim ca sunt atacuri orchestrate de restul adversarilor politici ai lui Stan, la nivel de partid politic. Noi le spunem postaci indivizilor care scriu zi si noapte comentarii la articole, criticand un adversar politic. Stim ca fiecare partid politic are echipe de astfel de postaci puse sa il defaimeze pe unul sau pe altul.
Cerem tuturor partidelor politice sa inceteze aceste atacuri. Si noi votam si nu suntem atat de naivi cum ne credeti. Doua vorbe spuse impotriva lui Stan nu ii vor intoarce pe suporteri de la propriile convingeri. Ba, s-ar putea ca aceste atacuri sa schimbe optiunile politice ale celor care altfel nu l-ar fi votat pe Stan.
Pentru suporterii echipei Otelul, e foarte importanta atitudinea candidatilor fata de echipa de fotbal. Vreti scandaluri si mizerie? Atunci certati-va in alta parte. Noi le avem pe ale noastre si nu avem chef de circ.
Toti candidatii care vor atentia suporterilor Otelului nu trebuie sa loveasca in Stan pentru voturi. Deocamdata, niciunul dintre opozantii lui Stan care si-au anuntat candidatura nu au vorbit de Otelul. Pur si simplu au aratat ca nu ii intereseaza. E foarte simplu sa fiti in atentia noastra,nu trebuie sa dati in Stan, propuneti salvarea echipei, semnati un pact prin care sa demonstrati ca aceasta echipa si suporterii ei sunt importanti si noi vom veni spre voi. Daca aceste lucruri nu se vor intampla, veti fi considerati niste agitatori care nu merita atentia noastra.

One thought on “Incetati campania electorala pe site-urile suporterilor!

  1. Bun articol, scurt si la obiect, dar sa fiti siguri ca atacurile politice ale postacilor se vor perpetua. Propaganda mizerabila anti Stan, care nu s-a odihnit nicio clipa va continua si chiar mai mult de atat chiar se va inteti, spurcand cu tot felul de vorbe, abjectii.

Lasă un răspuns