In atentia celor ce isi doresc expunere in piata

SC Otelul Galati a invins si in derby-ul campionatului, pe cei de la Slobozia Conachi, echipa aflata pe locul 2 la momentul meciului, in Liga a IV-a Galati. Otelul, chiar si in Liga a IV-a a reusit sa aduca multi oameni pe stadionul Siderurgistul, ceea ce pentru noi e o victorie. Oamenii au aratat inca odata ca in Galati Otelul e un nume care atrage si care merita sustinut. Mai mult de atat, am strans si 21 de milioane lei vechi din donatii, bani dati benevol de cei prezenti, care au dovedit ca inteleg ca echipa e a lor si ca are nevoie de ajutor.

atentie-sponsori-otelulAm vazut multi copii la meci, care la finalul partidei s-au bucurat pe teren de victoria favoritilor. Acesti copii sunt viitorul, suporterii de maine care vor lua loc in tribunele stadionului si care vor duce mai departe mostenirea pe care noi o vom lasa.
E clar deci ca Otelul Galati e un brand foarte important pentru galateni si nu numai, un nume care are trecut glorios, prezent fantastic prin oamenii care pun umarul sa ajute echipa benevol ( fara precedent in acest oras si in zona) si viitor prin acesti copii care acum invata ce inseamna Otelul.
Fiind un brand, expunerea este foarte mare. Orice site de stiri galatean, orice blog, orice televiziune, daca vrea sa aiba audienta, vorbeste de Otelul Galati. Dam un exemplu pentru a vedea cam cum se raporteaza Otelul la celelalte echipe din Galati. Verificam stirile sportive de la Viata Libera si luam pe rand articolul despre Otelul si articolele despre alte echipe din diverse sporturi. Articolul prezinta meciul de sambata al Otelului si e scris de Gheorghe Arsenie. http://www.viata-libera.ro/sport/82272-otelul-joaca-azi-in-derbiul-de-clasament . Dupa cum se poate observa, articolul are peste 3300 de vizualizari.
Si putem compara acest articol cu oricare dintre articolele despre restul echipelor din Galati, scris in aceeasi perioada, de catre acelasi autor sau de autori diferiti. Niciunul nu sare de 1100 de vizualizari. Nici daca vom cauta in articolele mai vechi ( ce au avut mai mult timp de expunere) sunt foarte putine stiri care sa intreca la numarul de vizualizari articolul despre Otelul.
E doar un mic exemplu despre cat de importanta este aceasta echipa pentru tot ce inseamna consumatorii de media din Galati. Sa nu mai vorbim despre expunerea de pe retelele de socializare, de pe diverse site-uri de sport din zona centrala a presei, etc.
Asta inseamna expunere pentru eventualii sponsori ai echipei, firme care doresc sa fie vazute de cumparatori/ clienti. E reclama ieftina la nivel de oras, judet si chiar tara. Daca in trecut firmele nici nu se puteau apropia de un astfel de brand, acum au o sansa incredibila. In Liga a IV-a, nu va fi foarte scump pentru ca o firma sa isi puna numele pe site, pe tricou sau pe gardul stadionului unde joaca Otelul Galati. In schimb, expunerea este foarte apropiata de ceea ce oferea Otelul in vremurile mai bune.
Incurajam deci firmele din Galati sau din tara sa cerceteze problema si sa actioneze in consecinta. Pe noi ne intereseaza ca Otelul Galati sa vanda reclama, sa fie sponsorizata iar pe agentii economici sa isi prezinte oferta. Se poate deci creea un parteneriat din care toti sa castige si sa fie multumiti. Important este sa actioneze si sa vina alaturi de echipa.
Diotech, Intermedia, Instalexpert si chiar Uvsar au facut pasul si suntem siguri ca nu regreta, la cata atentie au primit.

One thought on “In atentia celor ce isi doresc expunere in piata

  1. De ce a fost amanat meciul cu Viitorul Costache Negri?

    In clasament avem un meci mai puţin disputat, cel de pe 30 octombrie, desi acum ar trebui sa jucam cu ultima clasata CSS Tecuci.

Lasă un răspuns