Importanta proiectului Suporter Club Otelul Galati

Chiar daca mai sunt destule zile pana pe data de 22 iunie, cand SC Otelul Galati va primi personalitate juridica, eforturile noastre nu trebuie sa se opreasca. In acest moment prioritate e strangerea de adeziuni, care ne va arata pe cine ne putem baza pe termen scurt. Cei care vin la inceputul proiectului sunt cei ce dau putere acestui club, pentru ca atunci cand va fi bine, suntem siguri ca vor mai veni alaturi de noi si alte persoane. Chiar daca strangerea de adeziuni nu pare o actiune prea importanta, e nevoie de aceste declaratii semnate, pentru ca cei care le depun isi arata in primul rand sustinerea pentru club si in al doilea rand isi iau angajamentul ca vor plati taxa de inscriere si cotizatia anuala.
cropped-Sigla-Otelul-Galati.png
Cei din fruntea clubului ( Haraga si Bordieanu) au nevoie de aceste adeziuni pentru a putea sa estimeze viitorul buget al Otelului. Dupa cum am mai spus, totul pleaca de la acest buget. In functie de cati bani se vor strange, ne putem propune obiective diferite. Degeaba visam la promovare daca nu se va putea aduna bugetul pentru asa ceva. Deasemenea, in momentul in care cei care se ocupa de partea sportiva vor incepe sa discute cu diferiti jucatori, ei trebuie sa stie pe ce se bazeaza.
Astfel, aceste adeziuni capata un rol foarte important si de aceea e nevoie ca toti suporterii prezenti deja in proiect sa explice prietenilor, rudelor, vecinilor ce reprezinta SC Otelul Galati pentru fotbalul din orasul nostru si chiar pentru orasul nostru.
Un proiect curat, fara influente de nicaieri si din partea nimanui inseamna un proiect fara mare potential financiar la inceput, dar care poate atrage de partea lui pe toti cei ce isi doresc altceva de la fotbal. E usor sa sustii o echipa care are poate un patron potent financiar, dar iti asumi si toate riscurile ca acel patron sa se sature, sa nu mai poata sustine echipa, sa moara si urmasii sai sa nu mai fie interesati de fotbal. Ceea ce vrem noi sa creem e un proiect ce se doreste a fi vesnic, un proiect care sa depinda de toti si de nimeni in special. Oricine poate fi inlocuit, oricine poate pleca de langa echipa, insa Otelul trebuie sa continue.
Un proiect curat poate schimba imagine orasului. Chiar daca nu ne asteptam la declaratii de dragoste, nimeni nu poate ataca un proiect frumos creat de suporteri, care nu au alt interes decat dragostea pentru fotbal. E cel mai frumos proiect din fotbal ce a aparut in zona Moldovei, e un proiect la care poate adera oricine, un proiect al carui transparenta e foarte rara in Romania, deci va atrage atentia asupra noastra. Orasul nostru, comunitatea galateana, au nevoie de un astfel de proiect cu care sa iesim in lume si cu care sa ne mandrim.
Haideti sa ne redobandim imaginea de oras mare, de galateni mandri si de oameni care inca nu am uitat cine suntem. Haideti sa venim toti alaturi de Suporter Club Otelul Galati.

5 thoughts on “Importanta proiectului Suporter Club Otelul Galati

  1. „Importanta proiectului Suporter Club Otelul Galati”

    Din cate se pare pentru unii nu chiar atat de important din moment ce numai 131 de adeziuni au fost semnate din numarul de 1000 de membri contizanti pe care si l-a propus pentru inceput acest proiect. Dar fiecare dupa posibilitati si la acest lucru trebuie sa se raporteze tot proiectul. Nu prea exista posibilitati printre iubitorii de Otelul Galati, ei facand scandal de multe ori chiar si atunci cand biletul la un meci crestea cu 1-2 bani.

  2. S-a mai spus, cred ca de nenumarate ori ca „multi vor, putini pot”. E realitatea zilelor noastre.

  3. Fara cineva potent financiar nu se poate sustine un club de fotbal in Romania, asta daca nu vrem sa fim la nivelul micilor scartari de asa-zisi patroni gen Mititelu, Penescu, Iancu, etc. ce vor sa sustina un club cu 2 lei, dar cer performanta si vor sa castige milioanele de euro de la televiziuni si din marile competitii europene intercluburi.

    1. Vom cere exact cat oferim. Unul din beneficiile acestui tip de club e ca suporterii pot cere doar cat ofera. Vom scapa de metehnele grele care ne-au tot lovit ana acum, cand tipam la jucatori sa joace neplatiti, cand strigam la antrenori sa faca performanta fara jucatori.

Lasă un răspuns