Imagini de la partida Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati

Otelul Galati s-a deplasat in etapa trecuta la Piatra Neamt, unde a intalnit echipa din localitate Ceahlaul. Desi porneau ca victime sigure, otelarii nostri au reusit sa tina piept echipei din Piatra Neamt, punand chiar probleme reale.


Doar lipsa de experienta dublata de emotia caracteristica varstei, a facut ca juniorii nostri sa nu marcheze in fazele clare ce si le-au creat.
Pana la urma scorul a fost 3-0 pentru gazde, dar credem ca cei care au evoluat pentru Otelul in aceasta partida au avut multe de castigat si daca vor continua sa evolueze pentru echipa mare, meciul cu Ceahlaul poate fi socotit la capitolul castiguri din mai multe puncte de vedere.
Meciul nu a fost televizat, dar va putem pune la dispozitie cateva imagini din timpul partidei dintre Ceahlaul si Otelul.

One thought on “Imagini de la partida Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati

  1. Macar copii Otelului au incercat. Ei cu siguranta au dat totul pentru a tine Otelul in viata. Mai au un meci, contra Rapidului si ii rog sa joace cu dezinvoltura pentru ca acum nu mai conteaza daca pierd sau castiga. Retrogradati sau nu vor juca pentru o campioana impotriva unei alte foste campioane si cred ca ar trebui sa fie pentru ei un meci de jucat pentru bucuria lor de a juca fotbal. Nu mai conteaza rezultatul. Castigam sau pierdem, important este ca au luptat pentru acest club, la care eu tin enorm.

Lasă un răspuns