Ilie Stan:A trebuit sa muncim dublu


Otelul Galati a pierdut sambata in fata celor de la Farul Constanta cu scorul de 2-5, insa juniorii nostri au pus multe probleme adversarilor, mai multe decat s-ar fi asteptat oricine, reusind sa revina de la 0-2 la 2-2. Doar experienta net superioara a dversarulu, dublata de un joc la limita regulamentului a inclinat din nou balanta in favoarea Farului.
Antrenorul Farului Ilie Stan a caracterizat revenirea juniorilor nostri drept o automultumire a elevilor sai.
„In primul rand, apreciez atitudinea jucatorilor, care a fost una pozitiva. La 2-2, am jucat, nu am avut probleme si am inscris. Am castigat cu 5-2, dar puteam sa mai marcam. M-a deranjat insa ca am primit cele doua goluri. Nu trebuia sa le luam, in conditiile in care am condus cu 2-0. La acest scor, a intervenit insa o automultumire, ceea ce nu mi-a placut. A trebuit sa muncim dublu ca sa putem sa inscriem din nou. Mai departe, trebuie sa avem continuitate“

One thought on “Ilie Stan:A trebuit sa muncim dublu

  1. Mi-e antipatic omul acesta.

    Componentii lotului „Otelul“ au facut tot ce au putut si pentru asta merita toata aprecierea si stima noastra. Ei, pustii „Otelului“ au facut ca acest club sa poata termina campionatul si sa isi poata respecta cuvantul dat, acela ca odata inceputa editia de campionat sa nu abandoneze pe parcurs, altfel ar fi fost retrogradata in ultimul esalon, daca nu ma insel aceasta era conditia LPF pusa la inceputul campionatului.

Lasă un răspuns