Ieri a fost zi de munca la stadionul Siderurgistul

Ieri a fost o zi de munca dar si plina de satisfactii pentru cei prezenti la stadionul Siderurgistul. Suporterii otelari au tras tare pentru a reusi sa curete tribuna unde vor lua loc spectatorii veniti la meciul de sambata. A fost mult de munca, cei peste 20 de saci de gunoaie stand marturie acestui lucru, insa exista satisfactia ca am facut cu toti un lucru bun.
Stadionul Siderurgistul
La chemarea noastra au raspuns cei de la Liga Studentilor Social Democrati, care au muncit cot la cot cu noi. Fara ajutorul lor, suntem convinsi ca nu reuseam sa terminam ce ne-am propus pentru ieri si le multumim pentru spiritul civic demonstrat. In rest au fost suporterii care de obicei sunt prezenti la astfel de initiative plus 2-3 fete noi.
Starea tribunelor nu a fost una care sa ne umple de mandrie locala, oamenii prezenti in toti acesti ani la diverse meciuri lasandu-si amprenata. De la simple chistoace de tigara, pana la pet-uri, reviste sau jucarii de plastic, toate acestea au facut viata grea celor prezenti la curatenie. S-a muncit pana cand lumina de afara nu a mai permis acest lucru, restul lucrarilor (vopsire balustrada, taiat buruieni agatatoare, etc) urmand sa se desfasoare si astazi.
Inca odata multumim celor prezenti la actiune, pentru ca au facut ca primul oficial din istoria SC Otelul Galati sa se desfasoare in conditii civilizate pentru cei din tribune. Deasemenea ii rugam pe cei veniti la meciuri sa respecte munca depusa si sa pastreze curatenia pentru ca toata lumea sa se bucure de partidele Otelului in conditii civilizate.
Va asteptam sambata la meci.

10 thoughts on “Ieri a fost zi de munca la stadionul Siderurgistul

 1. Frumos gestul tinerilor psdisti. Acum si Otelarii trebuie sa se revanseze si sa-i ajute sa elimine mizeria din psd. Parca clubul era apolitic, ce relevanta are ca unii din cei veniti era u de la psd ? Sa nu incepem sa ne cautam stapani prin politica. sau e un gest de bunavointa pentru primar?

  1. Atat timp cat deciziile importante in club se iau de marea masa a suporterilor, puteti insinua ce doriti.
   Releventa ca sunt din PSD nu are ( a fost alegerea mea personala sa mentionez si nu are legatura directa cu SC Otelul), dar ma gandeam ca poate reusim sa ii convingem si pe restul tinerilor din partidele galatene sa vina alaturi de noi, macar la astfel de actiuni. Ne-ar mai fi trebuit macar vreo 20 de oameni aseara.
   Mai mult de atat, daca citeati articolele anterioare, ati fi vazut ca invitatia a fost facuta catre toate organizatiile de tineret ale tuturor partidelor. Daca veneau, ii mentionam si pe ei, daca nu au venit, ce puteam face?

  2. Vai … A fluierat cineva in biserica sau mi se pare … ?
   Capacitatea de organizare la romani sufera, in general. Asa ca, daca apelul a fost facut cu doar 5-6 ore inainte de ora 17,00 si a fost o organizatie politica ce s-a prezentat la apel, e aproape clar ca au stiut dinainte. Trebuia facut in asa fel incat PSD sa fie laudat, pupat pe ici pe colo…. Asa fac unii pasi catre mult dorita finantare a Primariei…. Nu e cautare de stapan, pur si simplu cu sociosii e mai greu… Ma intreb, oare de unde rezulta ca cele 2 -3 ,,fete noi” nu erau membri ai altui partid ???

   1. Inclusiv autorul articolului a recunoscut ca PSD istii au stiut dinainte : ” ..ma gandeam ca poate reusim sa ii convingem SI PE RESTUL tinerilor din partidele galatene sa vina alaturi de noi, macar la astfel de actiuni”. Deci se stia ca cei de la PSD vor veni, practic, apelul a fost facut pentru ceilalti. Bineinteles , in termen scurt, incat sa nu poata raspunde ….

    1. Clar ne-ati prins… suntem echipa PSD-ului.
     Ce interes ar avea orice partid politic sa faca ceva pentru o echipa la care deciziile se iau prin votul tuturor? Va spun eu, niciunul.
     Oricum atat raspunsul cat si motivul il stiti foarte bine.
     Si asta cu anuntul cu doar 5-6 ore inainte e amuzanta. Se pote verifica foarte repede cand a aparut anuntul pe Facebook.
     Vedeti ce simplu sunteti de combatut atunci cand adevarul e de partea noastra?
     Mai doriti sa clarificam si alte aspecte? Sincer, nu v-am vazut la curatat stadionul, sau erati unul dintre copii care venisera din propria initiativa sa ajute. Daca da, imi cer scuze.

     1. Ok, anuntul a aparut cu 8 ore inainte, nu cu 5-6 ore, asa cum am spus eu… E clar ca se schimba datele problemei … OH MY GOD !!!!!!!!!!

      Mi-a placut mult asta cu: ,,Ce interes ar avea orice partid politic sa faca ceva pentru o echipa la care deciziile se iau prin votul tuturor? Va spun eu, niciunul.”
      Fratele meu, tu pe ce lume traiesti ??? Nu pot sa cred ca esti atat de naiv…. Pur si simplu nu cred ca cineva poate fi atat de naiv…. Asta, daca nu joci teatru, cumva…

      Si, pentru curiozitatea mea, care a fost ultima decizie luata de ,,marea masa” a celor 25 de suporteri ? (Inca n-ai dovedit ca sunteti mai multi, asa cum ai promis…ca, de combatut asa, din vorbe neacoperite de fapte, e usor…)

      Sa stii ca intrebarile mele, in general, sunt retorice, nu trebuie sa te deranjezi de fiecare data sa raspunzi, riscand sa te afunzi si mai rau in …. doar pentru a salva aparentele. Dar, daca tii neaparat …

      1. Eu raspund pentru ca nu e nimic de ascuns.
       Anuntul e facut cu o zi inainte si cine a vrut sa vina a venit. In rest, mi-e greu sa vorbesc in numele celorlalte partide.
       Legat de naivitatea mea, e foarte posibil. Eu atat stiu, ca partidele politice in general isi doresc sa controleze astfel de entitati. Greu de crezut ca poate un partid politic sa controleze deciziile unui grup atat de eterogen de suporteri.
       Deciziile luate de „cei 25 de suporteri” le stiti, de la statut, pana la sigla, denumire, etc… Procesul va continua in acelasi mod.

  3. @Pionut

   Iar PNL-ul, ce are incorporat un PDL basist si mafiot acum fardat ascuns sub sigla PNL trebuie sa se curete de toti agramatii si de toate lichelele comuniste mizerabile care au taiat salariile si pensiile romanilor. Pai sa vorbim de toti jegosii, de toate scursurile indiferent de partid daca e sa o dam pe politica. PNL-ul actual nu e usa de biserica ci e format din foarte multe scursuri basiste ce si-au batut joc de popor.

   Doar a specificat si Ionut in articol ca erau de la PSD, de la Liga studentilor Social Democrati. Pai daca ei erau a unui grup anume…ce vroiai sa zica despre ei? Ca sunt de la grupul de stiinte, sau de la grupul de aeronautica? Bai nene iari o dati in politica de la un mizilic de cuvant/expresie, sau de la o specificatie intr-un articol? Ce vroiati sa zica despre ei? Cum vroiati sa-i prezinte? Grupul Scufita Rosie? Cum vroiati sa scrie in articol ca au fost niste oameni acolo? Le-a prezentat grupul prezent asa cum era realitatea adevarul. Chiar nu aveti minte? Ce daca erau de la PSD, PNL, PPL, IJL, LLM…? Cum naiba vroiati sa-i preznte daca ei erau asa cum se specifica Liga Studentilor Sociali Democrati? Ce? Vroiati sa-i prezinte incognito? Vroiati sa-i cenzureze? De ce draq nu au venit si cei de la Liga Studentilor PDL? Bineinteles daca ar fi existat asa ceva? Nu credeti ca faceti din tantar armasar? Ce daca au fost prezentati asa cum a fost realitatea. Daca erau Liga Studentilor Social Democrati ce daca? Bravo lor ca au venit sa curete stadionul.

 2. Cum bai nene 20 de saci de mizerie? Astia nici macar nu stiu sa pastreze ceea ce au. Galatenii nu au pic de respect pentru orasul lor.
  20 de saci de mizerie!!!!!

Lasă un răspuns