Gabi Paraschiv: Liga a 4-a e prea jos

Campion cu Otelul Galati in 2011, Gabi Paraschiv a vorbit la emisiunea LIder Sportiv de la ProFM despre dorinta suporterilor de a incepe de la zero, din liga a 4-a, daca se va declara falimentul echipei pe 6 aprilie. El a explicat de ce nu crede ca asa se va salva numele si istoria Otelului, dand drept exemplu propriile incercari de a schimba mentalitatea unor oameni obisnuiti doar cu Liga a 4-a.
Otelul Galati Gabriel Paraschiv Cluj
„Atat timp cat voi fi dorit, vin la Otelul cu cea mai mare placere. Nu cred insa ca se va ajunge sa se porneasca din Liga a 4-a pentru ca in acea liga nu e asa usor cum pare, chiar daca la inceput Otelul ar parea favorita. Va spun ca sunt multe probleme de depasit si e mult prea jos. Trebuie schimbata mentalitatea pentru ca nu poti implementa unor oameni din Liga a 4-a mentalitatea unei echipe campioane. E foarte greu sa lucrezi cu oameni, eu ma chinui de mult timp si inca nu am reusit sa schimb mentalitati. „

3 thoughts on “Gabi Paraschiv: Liga a 4-a e prea jos

  1. Pai acolo se va ajunge…jos, in liga a 4-a, pentru ca in acest moment nimeni nu mai incearca salvarea Otelului, Bojinca tacand si el si bojocii lui. Bojinca lucreaza si el la falimentarea clubului, nu se grabeste sa dea clubul altora care sa investeasca cu adevarat.

  2. Nici nu vreau sa ma gandesc la liga nu suburbana ci subsateasca. Vreau Otelul cat mai repede inapoi in liga 1 si pentru asta trebuie sa ramana in liga 2, sa evolueze cat mai bine si sa promoveze rapid inapoi in liga 1, dar pentru ca acest lucru sa se intample trebuie ca acest club sa fie preluat de cineva cu suflet si cu inima ros-alb-albastra. Poate ca Bojinca ar trebui chemat mai des in fata suporterilor sa dea explicatii de ce doarme, de ce nu face nimic pentru ca acest club sa fie preluat de altcineva. Suporterii sunt singurii care mai cred in acest club, suporterii sunt singurii care mai doresc binele acestui club, doar ei galatenii sunt cei care vor ca acest club sa continue sa existe si acest club va continua sa existe doar datorita suporterilor, iar din acest motiv consider ca Bojinca are obligatia (cel putin morala) de a veni in fata factiunilor de suporteri si sa dea explicatii de ce nu face tot posibilul ca acest club sa fie preluat de alte persoane.

Lasă un răspuns