Fostii jucatori ai Otelului sunt rugati sa ni se alature

Proiectul SC Otelul Galati a pornit la drum si cu toate poticnirile inerente, noi suporterii, speram sa readucem aceasta echipa acolo sus unde ii este locul. Greutatile intampinate nu ne fac decat sa devenim mai ambitiosi si sa tragem mai tare pentru implinirea telului comun.
Gloriilor
Pe langa suporteri, la acest proiect au inceput sa adere si fostii jucatori ai Otelului, oameni care stiu ce inseamna spiritul acestei echipe si la care ne uitam cu mandrie. In acest moment ii avem alaturi de noi pe Sorin Haraga in calitate de director sportiv, pe Stelian Bordieanu, antrenor principal al echipei de seniori, iar in teren e posibil sa il vedem pe Eugen Bastina. Sunt oameni pe care ne bazam dar e nevoie ca intreaga familie a Otelului sa se reuneasca. Avem nevoie de sfaturile si implicarea tuturor celor care au crescut la Otelul, care au evoluat in culorile rosu-alb-albastre, care au suferit alaturi de noi la infrangeri si s-au bucurat la victorii. E nevoie de experienta lor in acest domeniu, e nevoie de imaginea lor de otelari pentru a convinge si restul oamenilor ca aici e Otelul si , daca se mai simt in stare, e nevoie de ei chiar si in teren.
Nu vrem sa dam nume, pentru ca Otelul Galati a avut multi jucatori care au jucat cu inima pentru aceasta echipa si care au suferit alaturi de noi atunci cand Adamescu a falimentat clubul. Sunt multi jucatori care poarta chiar pe corpul lor insemnele devotamentului pentru Otelul si am fi mandri sa ii vedem printre noi. Doar simpla lor prezenta poate face foarte mult bine proiectului de renastere a echipei Otelul Galati.
Va asteptam deci pe toti cei care ati evoluat in tricoul rosu-alb-albastru sa veniti alaturi de suporteri in incercarea lor de a readuce la viata cel mai puternic brand fotbalistic din aceasta zona a tarii.

10 thoughts on “Fostii jucatori ai Otelului sunt rugati sa ni se alature

 1. :))

  Adunam, adunam…si parca vedem un conglomerat de generatii ce vor alcatui un lot impresionant din punct de vedere valoric ce va reusi sa-si indeplineasca obiectivul. Si Viata Libera mai pomeneste de vreo 2 jucatori ce cocheteaza cu lotul actual, incercand sa ajute Otelul Galati sa-si indeplineasca obiectivul, „visul” (de a reveni cat mai repede in Liga 1):

  http://www.viata-libera.ro/sport/80437-surprize-in-lotul-otelului,-la-primul-sau-meci

  Cu jucatori de legenda, cu foste glorii si cu tinerii nostri luptatori cu siguranta vom reusi sa promovam an de an, campionat de campionat si sa ajungem cat mai repede inapoi in „mareata menta”: Liga 1. Dar depinde in mare masura si/de suportul fanilor otelari ce se vor alatura proiectului si care vor cotiza an de an.

  Iovita si Buteseaca de pe vremea lui Simionas in lotul Otelului 2016? 😀

  Eugen Bastina si el s-a alaturat lotului.

 2. ma intereseaza proiectul si am completat adeziunea ….doar ca pt a participa financiar (fiind in strainatate) ar fi de folos sa puneti pe site mai detaliat ce si cum trebuie facut….poate chiar un exemplu de formular….

  1. In principiu nu trebuie decat sa mergeti la o banca ( oricare) si sa spuneti ca vreti sa depuneti niste bani in conturile clubului nostru. Din ce am vazut pana acum, bancile au formulare usor de inteles. Conturile sunt:
   RO59BRDE180SV07675471800 în RON si RO55BRDE180SV07675551800 în Euro
   Daca totusi aveti intrebari suplimentare, va stam la dispozitie.

  2. Si eu stau in afara. Am completat adeziunea si am trimis-o scanata pe email la contact@ascotelul.ro Banii i-am transferat online in contul clubului prin TransferWise.com pt ca e comisionul f mic. La 50 de lire mi-a luat 2 lire comision.

   1. Chiar ne intrebam cine a ales modalitatea asta. Cred ca puteti fi dat drept exemplu si pentru altii. Dupa cum am spus mereu, avem de invatat unii de la altii.

    1. Sunt dispus sa dau sfaturi oricui are dificultati cu plata transferului online. Puteti sa recomandati numele meu fara probleme celor care intreaba. Mailul meu e: marian.buhociu@southwales.ac.uk Nu trebuie sa mergi la nicio banca, nu costa deloc mult si se face cu doar cateva click-uri. Vointa sa fie!

Lasă un răspuns