Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 6 voturi - 2.83 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misterul tribunelor marite de la stadionul Otelul
05-07-2011, 09:41 AM
Misterul tribunelor marite de la stadionul Otelul
Exista o poveste legata de intentia ramasa doar la acel nivel ca tribunele stadionului Otelul sa fie extinse. Exista destul de multi galateni care sustin ca au vazut acele extensii, 3 la numar, construite de combinatul siderurgic si depozitate pe platforma Sidex in anii '90. Cu ajutorul lor, stadionul ar fi ajuns la 20000 de locuri. Intr-un final se presupune ca ele au disparut in mod misterios. Ca totul sa fie mai ciudat, persoanele din conducerea Otelului nu sti nimic despre cele 3 extensii.
Nu as fi bagat prea mult in seama acest zvon care pare sa faca parte din aceeasi categorie cu stalpii de nocturna care ar fi fost si ei construiti tot de combinat de mult timp., insa intreband in stanga si in dreapta am fost surprins sa aflu ca foarte multa lume stia de ele.Sa fie oare adevarat zvonul? Are cineva mai multe cunostinte despre extensiile la stadion?

Fular Asta e lupta mea Fular
Trimite un email acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Add to Favourite
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

[-]
Răspuns rapid

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Otelul cumpara stadionul Ancora megastar 2 136 01-27-2011 10:34 AM
Ultimul mesaj: megastar

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)