„Eu sper pana in ultimul moment ca oamenii din Galati sa nu lase aceasta echipa”

Gabriel Paraschiv, unul din cei mai importanti oameni din echipa Otelului cand am castigat titlul, e foart de zamagit de ceea ce se intampla la fosta sa echipa. Para a dovedit ca e foarte atent la evoluatia situatiei Otelului, sperand, ca noi toti ca situatia sa se imbunatateasca. El face un apel la oamenii importanti din Galati ca in ceasul al 12-lea sa ajute echipa sa iasa din impas.
Gabriel Paraschiv Otelul
„Am vazut ca Adunarea Creditorilor a hotarat functionarea clubului dar fara bani si fara jucatori. Otelul nu cred ca mai poate continua activitatea, din pacate. Sunt lucruri care pe mine personal ma dor foarte tare. Am pus umarul la o particica din istoria acestei echipe, am muncit acolo, ca fost jucator e imposibil sa nu ma afecteze astfel de lucruri. Eu sper pana in ultimul moment ca oamenii din Galati sa nu lase aceasta echipa. „

2 thoughts on “„Eu sper pana in ultimul moment ca oamenii din Galati sa nu lase aceasta echipa”

 1. El face un apel la oamenii importanti din Galati ca in ceasul al 12-lea sa ajute echipa sa iasa din impas.

  Greu, Para. Vorbesti la pereti. Oamenii importanti din Galati nu aud nevoile comunitatii locale, galatene, otelare.

  Gabriel Paraschiv: „Eu sper pana in ultimul moment ca oamenii din Galati sa nu lase aceasta echipa.”

  Oamenii importanti din Galati nu dau 2 bani pe comunitatea locala. Nu ii intereseaza nimic ce tine de comunitatea locala decat propria inavutire. Nu mai exista oameni importanti care sa sustina acest club, „Otelul” – campioana si supercampioana Romaniei, participanta in grupele celei mai prestigioase competitii europene intercluburi.

  „Otelul” este un magnet de publicitate, un talisman pentru cei ce iubesc acest club, iar comunitatea otelara este numeroasa.
  Dar dupa parerea mea nu va veni niciun om important sa ajute acest club, sa preia acest club pentru ca nu le pasa, oamenilor importanti din Galati nepasandu-le nici in ceasul al 12-lea de clubul asta, sa ajute echipa, iar Bojinca doarme, nefacand nimic pentru ca acest club sa continue sa existe, el aiurind despre niste asa-zisi posibili investitori, dar nimic concret.

  Daca s-ar uni oamenii importanti din Galati sa salveze acest club cred ca ar fi sarbatoare internationala, la cat de mult sunt rasfirati prin toata lumea iubitorii de „Otelul”, dar dupa parerea mea nu se va intampla asta oricat de mult mi-as dori.

Lasă un răspuns