„Este momentul ca noi galatenii sa aflam adevarul”

Asa cum am promis si de dragul corectitudinii fata de toti politicienii galateni, vom prezenta fiecare luare de pozitie a candidatilor la Primaria Galati. Ne intereseaza foarte mult ca toti acesti candidati sa fie constienti de importanta echipei Otelul Galati pentru orasul pe care isi doresc sa il conduca.

Catalin Cristache, candidatul PMP la primaria Galati a declarat dupa aflarea falimentului clubului Otelul:
"Echipa Otelul, altadata o mandrie pentru Galati, primeste cea mai crunta pedeapsa nemeritata: falimentul. Un jaf de proportii gandit ca la carte a facut sa dispara fara urma, sume uriase de bani. Astazi, Otelul isi traieste sfarsitul… Otelul va ramane o fila trista in istoria fotbalului romanesc. Cine se face vinovat de aceasta?! Este oare si primarul Marius Stan raspunzator de masacrarea echipei, simbol al orasului nostru?! Este momentul ca noi, galatenii, sa aflam adevarul. Avem acest drept si speram ca institutiile abilitate sa intervina si sa faca lumina in acest caz."

5 thoughts on “„Este momentul ca noi galatenii sa aflam adevarul”

 1. Este o declaratie pur politica, fara substanta, fara continut. Declaratia astuia e goala pe dinauntru. Vreti sa spuneti ca-l doare sufletul de Otelul pe acest nene care nu valoreaza nici doi lei dar se viseaza in fruntea primariei Galati vrand sa mai arunce si el o umbra pe adversar. Esti zero bai Cristache. Nu te doare pe tine de Otelul ci te intereseaza doar fotoliul de primar. Mars la oi.

 2. Bai Cristache, cum iti permiti tu sa arunci cu noroi in altii fara sa ai habar de nimic? Tu esti ala care visezi metropole? Macar Stan a jucat in teren pentru Otelul, stie ce reprezinta acest club pentru oras pe cand tu ai iesit ca ciuperca dupa ploaie aruncand in altii cu noroi cand pana acum tu ai fost pur si simplu indiferent la suferinta acestui club. Te-a durut fix in cot de acest club in toata aceasta perioada si vezi Doamne acum, deodata te-o palit durerea sufleteasca pentru acest club. Inca o data mars la oi, ca nu mai avem nevoie de inca unul ca tine care sa ne spuna ca altii sunt vinovati cand ei insasi au stat pasivi la toata aceasta nedreptate, napasta asupra clubului.
  Nu ai ridicat un deget pentru Otelul dar vii tu si arati cu degetul care sunt vinovatii. Probabil ca asa ai face si daca ai ajunge in fruntea orasului, ai arata cu degetul spre altii, ca altii sunt vinovati, in loc sa te uiti in oglinda.

  „Pentru ca Răul să triumfe este suficient ca cei buni să nu facă nimic” – Edmund Burke, filosof scoţian din sec. XVIII-lea

  Intrebare: Ce ai facut tu Cristache pentru Otelul?
  Raspuns: nimic.
  Atunci mars la oi vorba aluia, desi vorba corecta era mars la…

 3. Cristache asa cum ai fost omul invizibil pentru Otelul asa vei fi si pentru oras, pentru galateni, sau mai bine zis pentru votanti ca pe aceia ii vizezi cu aceasta remarca, pe votanti incerci sa-i imbrobodesti. Unde erai cand Otelul suferea, cand Otelul era in corzi? Iti pregateai campania. Esti un nimeni pentru Galati.

 4. Cand „Otelului” i se canta prohodul, cand „Otelului” i se tot forta falimentul acest Cristache era spectator. Asa ca pentru mine ca si otelar, ca si galatean vorbele lui nu au niciun efect, niciun impact. Nu sunt atat de credul incat sa il cred ca sufera pentru „Otelul” si cu atat mai mult nu voi crede ca stie el ce trebuie facut pe mai departe pentru „Otelul”. Domnul Cristache continua sa se incalte cu fesul in ale „Otelului”, nu stie nimic despre acest club.

  Stati sa auzim si perlele celorlalti pretendenti sa vedeti povesti si basme cum ca ei sunt otelari din strafundurile prunciei.

 5. Vine si politicianul asta cu truismele lui de cacat.
  Mancatori de rahat pe banii nostri, care nu vor ridica niciodata un deget pentru a face ceva.

Lasă un răspuns