Echipele din seria noastra asteapta desfiintarea Otelului

Problemele echipei Otelul ii pot aduce desfiintarea, falimentul societatii ce detine echipa atragand si retragerea din campionat. Acest lucru ar fi o lovitura pe suporterii si asa greu incercati, insa restul combatantelor din seria I a Ligii II au inceput deja sa isi faca tot felul de calcule.
In primul rand, sunt cei de la Rapid Suceava. Daca Otelul se retrage din campionat, rezultatele inregistrate de gruparea galateana in retur ar trebui sa fie omologate cu scorul de 0-3. In cele cinci etape scurse pana acum din retur Otelul a inregistrat un numar de patru infrangeri, 0-1 cu Academica Clinceni, 1-3 cu Dunarea Calarasi, 0-1 cu Dacia Unirea Braila, 0-4 cu Bucovina Pojorata si o singura victorie, 3-0 cu Rapid Suceava. Asadar, in eventualitatea in care Otelul se retrage, cea mai avantajata va fi echipa antrenata de Costel Ilie, care-si va mai adauga 3 puncte la zestrea din clasament.
Urmeaza apoi cei de la Ceahlaul, care deja isi fac tot felul de calcule, pentru ca o desfiintare a Otelului inseamna ca ei mai urca un loc in clasament si nu vor retrograda direct la finalul returului. Avand in vedere modul in care a evoluat aceasta echipa in prima parte a campionatului, faptul ca nu retrogradeaza direct e cu adevarat o performanta. Mai nou, si vecinii de la Dacia Unirea Braila vor sa profite de problemele Otelului . De aceasta data, antrenorul brailenilor, Alin Panzaru, a recunoscut ca e atent la miscarile de trupe de la Otelul.
"Ne-am aruncat o privire si in curtea Otelului, sunt jucatori interesanti acolo, insa ei evolueaza pe posturi care la Braila sunt bine acoperite. Nu vrem sa aducem fotbalisti noi si sa renuntam la ai nostri."
Daca mai punem si interesul Dunarii Calarasi pentru Chipirliu, avem un tablou complet in ceea ce priveste atentia de care se "bucura" in acest moment echipa noastra din partea restului de competitoare.

2 thoughts on “Echipele din seria noastra asteapta desfiintarea Otelului

  1. Corbii nu dorm niciodata. Dar sper ca Dumnezeu sa nu le faca pe plac adversarelor clubului nostru.
    FORTZA OTELUL GALATI!!!

Lasă un răspuns