Dragi galateni aveti echipa, poftiti si sustineti-o

Jucatorii lui Stelian Bordieanu au facut sambata spectacol in compania echipei Unirea Branistea, in teorie una dintre cele mai puternice echipe ale Ligii a IV-a. Scorul de 9-0 spune multe despre posibilitatile echipei noastre. Aceasta partida vine dupa un 8-1 in fata unei alte echipe ce s-a inscris pentru sezonul viitor in Liga a IV-a.
In urma cu ceva timp, Stelian Bordieanu promitea galatenilor ca va face o echipa competitiva care sa isi propuna inca din primul sezon promovarea in Liga a III-a.
Echipa suporter Club Otelul Galati
Si rezultatele din partidele amicale ne fac sa credem ca i-a reusit acest lucru fostului mare portar otelar. Jucatorii zburda pe teren, fac spectacol, joaca frumos si incanta ochiul spectatorului din tribuna. E o placere sa vezi Otelul Galati la treaba, iar cei prezenti la meci se pot delecta cu ceea ce le ofera jucatorii.
In acest moment insa vine randul nostru, al galatenilor sa aratam ce putem. Duminica, 4 septembrie, Otelul incepe campionatul si galatenii pot face din fiecare etapa jucata de echipa noastra in Liga a IV-a o sarbatoare. Nu exista scuze reale pentru orice iubitor de fotbal din Galati sa rateze aceste meciuri. Ploiestenii au avut peste 6000 de oameni in tribune, sunt sigur ca si noi putem aduna macar peste 1000 de oameni. Poate ca la inceput baietii lui Stelica Bordieanu au fost priviti cu neincredere, dar jucatorii si-au vazut in mod profesionist de treaba si au demonstrat ca meritam respectul si sustinerea noastra. Galatiul are in acest moment o echipa cu un potential enorm. O combinatie intre ambitia tineretii si experienta unor foste glorii otelare pare sa fie solutia perfecta pentru ceea ce ne dorim noi de la aceasta echipa.
Mingea e deci in terenul nostru, al oamenilor care ne-am plans ca Adamescu si cu Stan au distrus Otelul. De data aceasta nu va mai exista nici Stan, nici Bors si nici Adamescu. Daca acest proiect al suporterilor nu reuseste e vina noastra a tuturor. E cat se poate de simplu, Otelul Galati are nevoie de membri cotizanti si de suporteri in tribuna. Daca numarul de oameni care fac parte din cele doua categorii nu va creste in urmatoarele saptamani, proiectul nu va reusi.
Am dorit fotbal la Galati si baietii lui Bordieanu, alaturi de ceilalti oameni impicati activ, ni l-au dat. E treaba noastra daca vrem sau nu. E treaba noastra daca alegem sa sustinem echipe din alte orase sau aratam si noi ca se poate face ceva bun in acest oras.
Toti cei care vor sa se implice au sprijinul nostru si le stam la dispozitie cu toate informatiile necesare. Trebuie doar sa vrem sa facem ceva pentru a nu ne pierde identitatea. Avem echipa, avem Otelul nostru in viata, haideti sa il sustinem.

2 thoughts on “Dragi galateni aveti echipa, poftiti si sustineti-o

  1. Sa se adune 1000 de oameni in tribune la meciuri? Nu prea cred. Nu mai vorbesc de mai multi socios…cred ca daca nu s-au inscris deja in sistemul socios nici nu o vor mai face.

    1. Multi asteapta sa vada ce fac restul. De aceea fiecare membru castigat e un exemplu pentru ceilalti din jur.

Lasă un răspuns