Deplasare la Constanta pentru meciul cu Farul

Otelul Galati va evolua in aceasta sambata la Constanta, in compania celor de la SSC Farul Constanta. Partida reprezinta returul intalnirii de sambata trecuta de la Galati, otelarii intorcand astfel vizita faristilor. E atat un meci de pregatire pentru echipa lui Stelian Bordieanu, dar si un alt moment inportant in promovarea fotbalului pentru suporteri. Dupa cum deja stiti, SSC Farul este ca si SC Otelul Galati, un proiect inceput de suporterii constanteni pentru a renaste echipa iubita dupa ce altii au lasat-o sa moara din motive meschine. Otelul si Farul pun astfel umarul la promovarea unui altfel de fotbal, un fotbal curat in care conteaza doar pasiunea si nu banii sau ambitiile politice.
Partida dintre SSC Farul Constanta si SC Otelul Galati are loc sambata, 18 februarie, de la ora 13.00 pe stadionul Farul. Otelarii care doresc sa isi insoteasca echipa la Constanta o pot face mergand fie cu masinile personale sau alaturi de grupul organizat de suporteri care va face deplasarea. Pentru cei ce vor sa mearga in mod organizat, deplasarea va costa 40 de lei, se va face cu autocarul, iar plecarea va avea loc sambata dimineata de la 7.30 din fata Salii Sporturilor Dunarea. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul 0755880674, persoana de contact Alex Enache.
Partida de la Galati s-a terminat cu victoria otelarilor, scor 4-0. Marcatorii celor 4 goluri au fost : A. Frunza, I. Codreanu, Bahnasu si Pavel. A fost o partida frumoasa, cu faze la ambele porti, ai nostri cunoscand mai bine genul acesta de teren artificial, experienta jocurilor din campionat spunandu-si cuvantul. Vom putea astfel sa vedem capacitatea echipei de a juca si pe teren natural impotriva unei formatii puternice cum e Farul. Suntem siguri ca Stelian Bordieanu va trage concluziile in vederea pregatirii cum se cuvine a returului campionatului dar si pentru barajul din vara pentru accederea in Liga a III-a .

One thought on “Deplasare la Constanta pentru meciul cu Farul

  1. Două echipe reinfiintate de suporteri…deci se poate spune ca este un meci al suporterilor, un meci intre suporteri.

Lasă un răspuns