De ce le-a fost frica otelarilor nu au scapat!

Desi la inceput parea o gluma proasta de 1 aprilie, se pare ca nu e asa. Clubul nostru drag tocmai a fost bagat in faliment de catre Tribunalul Bucuresti. Deocamdata nu e o decizie definitiva, putandu-se face recurs, insa ramane de vazut cine va face acest recurs avand in vedere ca cei care conduc destinele clubului au tot interesul ca aceasta echipa sa fie distrusa.

Aflam si decizia instantei din Viata Libera:
“In temeiul art. 107 alin. 1 lit. B din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, dispune intrarea in faliment prin procedura generala a debitorului SC FOTBAL CLUB OTELUL SA. In temeiul art. 107 alin 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei ridica dreptul de administrare al debitorului si dispune dizolvarea societatii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, in sarcina lichidatorului judiciar. Stabileste termen de maxim 10 zile de la data notificarii deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor catre lichidator, impreuna cu lista actelor si operatiunilor efectuate pana la deschiderea procedurii. Dispune intocmirea si predarea catre lichidatorul judiciar, in termen de maxim 10 zile de la intrarea in faliment, a unei liste cuprinzand numele si adresele creditorilor si toate creantele acestora, cu indicarea celor nascute dupa data introducerii cererii de deschidere a procedurii. Fixeaza urmatoarele termene limita: a) termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor mentionate la art. 108 alin. (3) din lege, in vederea intocmirii tabelului suplimentar – 16.05.2016; b) termenul de verificare a creantelor mentionate la art. 108 alin. (3) din lege, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului suplimentar al acestora – 15.06.2016; c) termenul de depunere la tribunal a contestatiilor – 05.07.2016; d) termenul de intocmire a tabelului definitiv consolidat – 15.07.2016. Numeste lichidator judiciar provizoriu pe SCP MB Management IPURL, care va indeplini atributiile prevazute de art. 25 din lege, cu o remuneratie de 1.500 lei din averea debitorului. Pune in vedere lichidatorului judiciar prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicata si dispune indeplinirea formalitatilor privind mentionarea la registrul comertului a reprezentantilor permanenti ai sai. In temeiul art. 108 alin. 1 si 2 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei, dispune ca lichidatorul judiciar sa trimita o notificare, in conditiile art. 61 alin. 3 din lege, privind intrarea debitorului in procedura falimentului prin procedura generala, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor mentionati in lista depusa de debitor/administratorul judiciar, mentionata la art. 107 alin 2 lit. e), debitorului si oficiului registrului comertului sau, dupa caz, registrului societatilor agricole in care debitorul este inmatriculat, pentru efectuarea mentiunii. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la 07.09.2016, C. 5, ora 09.00. Executorie. Cu recurs, in termen de 7 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 30.03.2016.”

4 thoughts on “De ce le-a fost frica otelarilor nu au scapat!

 1. Cine sa faca recurs? Bojinca? Ma faceti sa rad, desi e tragic ce se intampla cu “Otelul”, dar cand in toata aceasta perioada de cand a fost numit administrator judiciar Bojinca a lucrat mai mult in interesul lui Adamescu si nu in redresarea clubului… Nu cred ca va face nimeni recurs. Asta si-au dorit asta au obtinut. Pacat.

  GAME OVER pentru “Otelul”?

 2. Fereasca Dumnezeu.
  Am zis doar ca Bojinca este indiferent la situatia Otelului, sau mai bine zis chiar coace falimentul clubului, asta e impresia lasata. Nimic nu s-a facut la club pentru salvarea clubului Otelul. Pun pariu ca nu se va face niciun recurs.

 3. Nu clubul Otelul este in faliment ci societatea care o detine, adica acel S.C. „Otelul” S.A.
  Clubul poate reveni curand si sper sa revina cat mai repede „Otelul” si mai ales sa revina in mainile cuiva bine intentionat in ceea ce priveste destinele acestui club.

 4. Acum ne luam si noi Otelul inapoi dragi otelari patimasi?
  Recursul nu va veni desi imi doresc din tot sufletul sa fie si mai ales sa fie castigat de Otelul, dar sa nu ne amagim, pentru ca sperantele de recurs sunt de 0,000000001.

Lasă un răspuns