Daniel Florea: Zilele acestea sunt hotaratoare pentru mine

Antrenorul din toamna al Otelului, Daniel Florea, a dovedit pana acum ca e un profesionist, lucrand in conditii foarte grele si incercand sa tina motivati niste jucatori neplatiti de mult timp. Din pacate insa noua situatie a Otelului, in care jucatorii au fost lasati sa plece, e foarte grea de gestionat, astfel ca Florea a declarat ca va trebui sa se gandeasca serios la ceea ce va face in viitor atat in ceea ce priveste colaborarea sa cu echipa Otelul cat si in ceea ce priveste cariera sa in general.
daniel-florea1
Daniel Florea pentru emisiunea Lider Sportiv de la ProFM: „Ma gandesc de cateva zile si deocamdata nu stiu daca voi continua. Am promis ca voi ramane la Otelul indiferent care au fost conditiile. Am ajuns in momentul in care trebuie sa iau o decizie pentru ca e foarte dificil. In primul rand, nu mai avem jucatori, ceea ce inseamna ca ar trebui sa jucam in Liga a II-a cu jucatori de la juniori A. Poate pentru ei ca jucatori ar fi foarte bine, pentru ca vor capata experienta, dar din punct de vedere al rezultatelor nu ne va conveni, pentru ca stiu ca nu prea avem sanse sa luptam de la egal cu celelalte echipe. Pasul de la juniori la Liga a 2-a e o diferenta foarte mare. Deci, dupa cum v-am spus, zilele astea sunt hotaratoare pentru mine, trebuie sa iau o decizie. „

3 thoughts on “Daniel Florea: Zilele acestea sunt hotaratoare pentru mine

  1. Fotbal Club Otelul Galati nu poate sa se impuna in liga 2 numai cu juniorii. Astia isi bat joc de club. Vor sa retrogradam in liga 3 ca sa traga mai usor obloanele la pravalie. Iar daca LSG nu il trage de manecuta pe administratorul ala judiciar si sa-l trezeaza pentru a-si face datoria, fiindca pare ca doarme si nu-l intereseaza de acest club, atunci Otelul nu cred ca va mai exista.

  2. Sa speram ca „Otelul” va continua sa existe si ca va reusi sa se impuna, sa se descurce in lupta ce o asteapta in campionat.

  3. Nu mai merge cu taraita la acest club. Clubul asta e in moarte clinica si nimeni, niciun investitor, niciun agent economic local nu vrea sa salveze acest simbol al orasului reprezentat de F.C. OTELUL GALATI.

Lasă un răspuns