Daniel Florea: Nu mi-a placut reactia unor suporteri

Daniel Florea, antrenorul Otelului din sezonul de toamna, s-a declarat dezamagit de reactia unor suporteri care au avut o reactie urata la dresa echipei sale si fata de rezultatele obtinute. El crede ca elevii sai au fost judecati fara a tine cont de conditiile oferite in acest moment de Otelul si se considera nedreptatit de suporteri.
Daniel Florea
„Am vazut reactia unor suporteri, reactie foarte urata despre mine si despre jucatori. Nu mi-a placut pentru ca e foarte usor sa comentezi din exterior, dar daca ar veni sa vada ce se intampla in interior si in ce conditii se desfasoara activitatea…. Eu si cu staff-ul meu tehnic am incercat tot timpul sa ii tin concentrati pe jucatori, pentru ca nici clubul nu imi oferea tot ce imi doream pentru echipa.”

2 thoughts on “Daniel Florea: Nu mi-a placut reactia unor suporteri

  1. Are si el dreptate. Sper doar sa nu inceapa unii habauci din tribune sa injure sau sa huiduie proprii jucatori. Pentru numele lui Dumnezeu, ganditi-va ca au 15, 16 ani si nu au nevoie de o presiune in plus pe umerii lor din partea propriilor suporteri, ci au nevoie de incurajari la fiecare pas pe care il fac in iarba. Acum mai mult ca oricand noi suporterii ce vom veni la meciuri pe stadion, trebuie sa fim al 12-lea jucator al „Otelului”, sau chiar mai mult decat atat chiar sa suplinim lipsa de experienta, sau mai bine zis tineretea micilor nostri jucatori, ca la grupa lor de varsta se descurca ei dar aruncati intr-o batalie mult mai mare cum este competitia seniorilor este alta poveste, alta mancare de peste. La fiecare pas pe care il vor face in teren trebuie aclamat, trebuie o doza de curaj, de imbarbatare din partea publicului otelar. Sa vada si pustii din teren acea atmosfera pe care au visat sa o intalneasca pe stadion atunci cand s-au apucat de aceasta meserie. Pentru ca eu cred ca asta ar fi visul oricarui copil ce se apuca de fotbal, sa joace in echipa de seniori a unui club in uralele unui public numeros, daca nu un stadion arhiplin.

  2. Domnule Florea nici mie uneori nu imi place reactia suporterilor in ceea ce priveste clubul, dar ce sa faci, cu cine sa te certi, astia suntem ca si comunitate otelara, cu bune si cu rele, atata cat ii duce capul pe unii. Intotdeauna a fost asa la Otelul, cand echipa a mers bine suporterii au aplaudat, iar cand echipa a mers prost suporterii au aruncat cu vorbe grele asupra clubului.

Lasă un răspuns