Daniel Florea: Delta Tulcea are un proiect serios

Antrenorul din toamna al Otelul, Daniel Florea, a fost ofertat de Tibor Selymes sa mearga sa ii fie secund la Delta Tulcea. Cei din Tulcea, condusi de fostul manager sportiv de la Otelul, Cristi Munteanu, ii propun lui Florea un proiect serios, care are ca finalizare promovarea.
Daniel Florea
Un alt argument ca Florea sa mearga acolo e ca Delta Tulcea are in componenta jucatori care au evoluat la Galati si pe care antrenorul Otelului ii cunoaste foarte bine.
Daniel Florea, la emisiunea Lider Sportiv de la ProFM: „Am avut o discutie cu Tibor Selymes, care isi doreste ca eu sa merg acolo sa il ajut. Din cate am inteles eu, Delta Tulcea are un proiect serios, clubul tulcean dorind sa promoveze. Sunt jucatori care au plecat de la Otelul la Delta Tulcea pe care eu ii cunosc foarte bine. Urmeaza sa iau o hotarare daca vreau sau nu sa merg la Tulcea. Trebuie sa ma duc acolo sa discut, sa vad in ce conditii as putea sa lucrez cu ei. Cu Otelul nu as mai vrea sa continui daca vor fi aceleasi conditii din tur.”

2 thoughts on “Daniel Florea: Delta Tulcea are un proiect serios

  1. Era si normal sa auzim astfel de stiri. Mi-e scarba de adamescu dar si de bojinca. bojinca ce din punctul meu de vedere nu face nimic pentru a salva acest club, el doar mimeaza ca incearca sa puna clubul din nou pe macaz.

  2. Daniele, sincer sa fiu nici nu ma intereseaza ca Delta Tulcea are un proiect serios, atat timp cat „Otelul” are un viitor incert. Si chiar daca nu ar fi fost probleme cu „Otelul”, tot nu m-ar fi interesat de Delta Tulcea. Ma deranjeaza ca unii si-au batut joc de clubul „Otelul”.
    Fiecare poate sa creada si sa faca ce vrea. Daca Delta Tulcea e noul tau club iti doresc sanatate si numai bine.

Lasă un răspuns