„Daca nu credeam in Otelul, nu as fi ramas”

Robert Ciurea, capitanul echipei Otelul, considera ca principalul adversar al coechipierilor sai este terenul prost de pe Dunarea. El crede ca singura sansa ca Otelul sa faca ceva este sa lupte, indiferent de varsta jucatorilor sai. Desi a avut sansa sa plece, Ciurea a ales sa continue sa joace la Otelul, crezand ca se poate face ceva pentru ca echipa sa continue.

„Ne este greu pe un astfel de teren, e principalul nostru adversar. Trebuie sa ne adaptam la conditiile existente, nu avem incotro. Chiar daca suntem copii, trebuie sa vrem mai mult, doar asa putem demonstra ceva, luptandu-ne cu cei mai mari. Este o sansa mare pentru noi si trebuie sa profitam de ea. Am incredere ca putem salva Otelul de la retrogradare, daca nu credeam in asta nu as fi ramas. Suntem dornici de afirmare si trebuie sa ne iasa”

One thought on “„Daca nu credeam in Otelul, nu as fi ramas”

  1. Robert…de la a crede pana la a concretiza, a si realiza e cale lunga. Jucati doar fotbal si nu va mai ganditi ca jucati in liga 2 si ca aveti vreun obiectiv, acela de a ramane in liga 2. Nu mai conteaza, doar jucati pentru ca acest club sa isi poata continua activitatea si atat. Iar „Otelul” pare ca nu mai poate fenta retrogradarea, pentru ca Ceahlaul punct cu punct aduna si face rocada in curand.

Lasă un răspuns