Cutia milei

Chiar daca religia noastra este Otelul Galati,nu ne-am transformat inca in biserica. Vrem insa sa obisnuim oamenii cu ideea de donatie pentru clubul pe care il iubesc. E clar ca la meciurile Otelului, cel putin in Liga a IV-a, nu se poate pune intrare cu bilete, insa echipa are nevoie sa supravietuiasca.
Pe langa restul surselor de finantare, una din modalitatile prin care vrem sa ajutam Otelul sa supravietuiasca este prin donatii ale celor prezenti la meciuri. Inca de la primul meci amical disputat cu cei de la Piscu ati putut vedea suporteri mergand printre cei prezenti cu o cutie in care se puteau face donatii.
Cutia Milei meciuri Otelul Galati
S-au strans un pic peste 600 de lei, bani prea putini pentru ce poate Galatiul, dar care au dovedit ca exista potential. Am gasit in cutie si mai multe bancnote de 50 de lei, dar si monede de 1 ban. Asta inseamna ca cei care au donat si-au golit buzunarele.
Pentru meciurile urmatoare va rugam sa fiti mai deschisi cu astfel de actiuni, pentru ca echipa are nevoie de bani mai mult decat oricand. Orice problema are rezolvare, dar partea financiara doar punand mana de la mana o putem rezolva.
Chiar daca i se spune cutia milei, e mai degraba cutia iubirii, pentru ca si donand bani pentru ca echipa sa traiasca e o dovada a iubirii pe care o purtam pentru Otelul. De aceea nu va ganditi ca cei care vin cu acea cutie strang bani pentru ei, ci chiar pentru voi, pentru noi, pentru cei care isi doresc Otelul in viata. Daca nu ajunge cutia la voi din diverse motive, cautati-o si veniti voi sa donati. Nu conteaza cat 5, 10, 50, 100 de lei, conteaza ca aratati ca va pasa si ca faceti tot ce sta in puterea voastra pentru ca Otelul Galati sa redevina ce a fost. Mai mult de atat, ganditi-va ca gestul vostru influenteaza si pe cei din jur. Poate de rusine, poate manati deodata de mandrie locala sau de o iubire redescoperita pentru echipa, cei din jurul vostru vazandu-va ca puneti bani in acea cutie vor face la fel. Si daca ei o vor face, poate la randul lor vor deveni exemplu pentru altii.
Aceste actiuni se vor face la fiecare meci al Otelului, fie de acasa sau din deplasare. Deci daca esti otelar dar locuiesti intr-un sat unde va juca Otelul cu echipa locala sau locuiesti intr-un sat vecin, vei putea si tu sa ajuti clubul care te-a facut mandru in 2011 ca esti galatean.
Doar uniti suntem puternici si putin cate putin vom face Otelul mare din nou.

One thought on “Cutia milei

  1. „Chiar daca religia noastra este Otelul Galati,nu ne-am transformat inca in biserica.”

    Hai ca asta a fost tare. Galeria stie ceva cantece bisericesti, daca trebuie sa se reprofileze? L.O.L.

Lasă un răspuns