Cumparati un autocar? Vinde Otelul

Daca dimineata va anuntam o parte din produsele ce le puteti achizitiona din curtea Otelului, Viata Libera completeaza lista, sustinand ca echipa noastra isi vinde inclusiv autocarul. Pretul autocarului este de 100000 de euro, iar doritorii il pot vedea la baza Ancora intre orele 9.30 – 17.00, in fiecare zi.
Autocar Oteluljpg
Autocarul, marca Volvo 9700 , a fost achizitionat in 2008, fiind considerat de revistele de specialitate autocarul anului 2008. Culoarea sa initiala a fost alba, insa a fost rebranduit de cateva ori, ultima oara in 2014. In 2008, Otelul a platit pe acest autocar 260.000 de euro (pretul include TVA). Este dotat full-options, are o capacitate de 49+1+1 locuri, iar pe interior dispune de doua DVD playere si doua monitoare cu plasma.
Vrem sau nu vrem, acest autocar face parte din istoria noastra, fiind cel mai iubit autovehicul din Galati in noaptea de dupa victoria cu FC Timisoara din 2011. Au fost udat cu sampanie, sarutat, fanii s-au urcat pe el, totul sub semnul bucuriei imense.

One thought on “Cumparati un autocar? Vinde Otelul

  1. Dar parca vindeau doar ce nu le folosea, doar cele de care se puteau dispensa. Acum nu le mai trebuie nici autocarul? Cum vor mai face deplasarile, cantonamentele…cu maxi-taxi? Inseamna ca asta e semn ca „Otelul” e ca si falimentata. Pai daca isi vinde pana si autocarul…Astia nu sunt sanatosi?

    Asta este semn rau din partea clubului daca vand astia si autocarul. Se pare ca „Otelul” nu va mai lua startul returului campionatului, sambata 27 februarie 2016, la Bacau.

Lasă un răspuns