Cum s-a transferat Marius Pena de la Otelul

In anul in care Otelul a castigat campionatul, Marius Pena a fost unul dintre cei mai eficienti jucatori ai echipei noastre. Desi ne asteaptam sa se transfere tot in Romania la o echipa mai potenta financiar, insa pana la urma a ajuns in Azerbaidjan la FK Baku. Pana aici, nimic surprinzator.Marius Pena afara Otelul Galati
Lucrul cel mai interesant din toata aceasta poveste este modalitatea prin care a fost descoperit de Vugar Huseynzade, antrenorul celor de la FK Baku. Huseynzade e un antrenor foarte tanar de doar 25 de ani, foarte pasionat de jocurile pe calculator, in special de Footbal Manager, care la doar 21 de ani, fara un pic de experienta, a primit functia de antrenor. Si cu ajutorul jocului sau, a inceput sa lucreze pentru echipa.
„Aveam nevoie disperata de un atacant, asa ca am deschis jocul si m-am uitat dupa jucatori din prima liga din Romania. Acolo l-am gasit pe Marius Pena. A fost un mare succes! A inscris sase goluri in primele sale sapte meciuri si nu a avut nevoie de timp de adaptare, asa cum era normal, mai ales ca Azerbaidjan este atat de departe de Europa. M-a surprins ca a fost incantat de oferta si ca a evoluat atat de bine de la primul meci. Nu se antrenase cu noi decat doua sau trei saptamani si a si marcat! Avea un dribling foarte bun, sut la fel, dar nu era foarte bun la pase. Culmea, si in realitate este la fel! Nu intotdeauna jocul si realitatea se potrivesc, dar in 60% din cazuri profilul de joc este valabil si in realitate”.

2 thoughts on “Cum s-a transferat Marius Pena de la Otelul

 1. Ce chestie…cand este sa iti iasa perfect ce ti-ai propus, chiar daca esti pe dinafara, la inceput de drum. Un pustan antrenor printre cei mari, iar Pena nu i-a inselat asteptarile, facandu-si meseria cum stie el mai bine, inscriind goluri.

  Asta da poveste de viata pentru Pena:

  Intrebare: „Pena cum ai ajuns sa joci in Azerbaijan?
  Raspuns: M-a ales un pustan de pe jocul de calculator Footbal Manager.”

  Are Pena ce le povesti nepotilor.
  L.O.L.

Lasă un răspuns