Cristian Ciocan vrea sa ajute Otelul

Cristian Ciocan este unul dintre cei mai promitatori boxeri romani, dar si un suporter al echipei Otelul. De-a lungul timpului, Ciocan a dovedit ca ramane atasat de clubul galatean, lucru care nu se poate spune despre multi oameni care in 2011 se declarau „otelari pana la moarte”.
In acest moment, Cristian ” Hammer” Ciocan se pregateste pentru confruntarea cu englezul Sprott de pe 18 martie.
Cristian Ciocan Otelul GalatiCiocan a declarat penstru sport.ro ca si-ar dori sa ajute clubul Otelul, cumparand autocarul scos la vanzare de administratorul judiciar, Mihail Bojinca, cu suma de 100000 de euro.
„Cu mare drag, daca ar fi de acord sa-l cumparam pentru a ajuta echipa!”.
Pe langa asta, Ciocan a delcarat ca si i-ar dori in ring cu el pe cei care au adus Otelul in situatia de acum.

2 thoughts on “Cristian Ciocan vrea sa ajute Otelul

 1. Ciocan a declarat penstru sport.ro ca si-ar dori sa ajute clubul Otelul, cumparand autocarul scos la vanzare de administratorul judiciar, Mihail Bojinca, cu suma de 100000 de euro.

  Cei ce iubesc „Otelul” vor fi intotdeauna alaturi de „Otelul”, atat cat pot ei, chiar si doar cu sufletul. Dar sunteti siguri ca nu ati pus prea multe zerouri pentru un autocar? 100000 de euro?

  Pe langa asta, Ciocan a delcarat ca si i-ar dori in ring cu el pe cei care au adus Otelul in situatia de acum.

  Doamne fereste…Cristian usurel, ca nu vrem sa le mancam coliva alora oricat de mult rau ar fi facut ei „Otelului”. 😀
  Aia nu merita sa irosim nici macar un scuipat pe mutrele lor, dapoi sa mai irosim vreun pumn de campion in figurile lor. Lasa-i sa-si pastreze toti dintii. Lasa-i ca Dumnezeu nu doarme si El da fiecaruia dupa cum se comporta omul in viata, dupa cat de mult rau sau bine faci.

  Succes Cristian. Sper sa-l faci KO pe englezul Sprott de pe 18 martie si chiar daca nu va fi rezultatul pe care ti-l doresti si pe care ni-l dorim cu totii il lupta contra englezul Sprott tu tot un campion vei fi pentru noi galatenii.

Lasă un răspuns