Cristi Popovici: Nu subestimati Otelul

Antrenorul SC Bacau, echipa cu care Otelul se va intalni in acest weekend, incearca sa nu isi lase jucatorii sai sa ii trateze de sus pe juniorii nostri. El e constient ca echipa sa e favorita si se teme ca bacauanii sa nu piarda puncte din cauza evaluarii superficiale a adversarului, ceea ce ar insemna cu advearat o mare supriza.

“E clar ca intalnim o adversara in suferinta, dar asta nu inseamna ca nu privim meciul de sambata cu toata seriozitatea. I-am si avertizat pe jucatori sa ramana in priza si sa nu trateze de sus adversara”.

Tinand cont ca adversarii nostri, echipa SC Bacau, a obtinut numai victorii in pregatire, fara gol primit, ca antrenorul Cristi Popovici are la dispozitie jucatori cu experienta si ca ai nostri sunt doar juniori, rezultatul partidei pare a fi stabilit inca inainte de a incepe partida.
Exista insa si momente in care echipa mai slab cotata poate produce surprize. Deasemenea, juniorii A joaca de mult timp impreuna, se stiu unii pe altii, sunt o echipa spre deosebire de ceea ce am avut in toamna.

3 thoughts on “Cristi Popovici: Nu subestimati Otelul

  1. Declaratii de genul acesta, adica nu subestimati echipa adversa, deja sunt banale. E o remarca facuta pentru echipa lui, nicidecum nu ne da noua o importanta deosebita. Sunt sigur ca deja si-au facut calculele cu 3 puncte din acest meci.

  2. Nu se mai sperie nimeni de „Otelul”. Pentru ei „Otelul” este un fleac. Popovici cu aceasta remarca vrea doar sa le insufle proprilor lui jucatori sa nu se culce pe o ureche, chiar daca adversarul in componenta actuala pare facil, pare victima sigura.

    Exista insa si momente in care echipa mai slab cotata poate produce surprize.

    Da, dar nu cred ca e si cazul „Otelului”. Diferenta de gabarit, de forta, de experienta este evidenta si numai o minune, doar printr-o nebunie ar fi un alt rezultat, adica cel dorit de „Otelul”. Eu sunt pesimist, dar asta nu inseamna ca rezultatul meciului e dinainte stiut. Le doresc succes junilor otelari. Sa produca minunea, ca tupeu sigur au ca altfel nu s-ar mai fi inhamat la o asemenea lupta.

  3. Haideti mai oameni buni. Oricat de buni sunt juniorii Otelului ei se descurca la nivelul lor, dar aici este altceva. Nu vreau sub nicio forma sa-i descurajez pe micii nostri otelari dar oricat de mult si-ar dori ei sa ajute Otelul eu cred ca fizic nu au cum. Poate ca sunt ei micii nostri campioni de la juniori, dar liga 2 nu e ca o plimbare in parc.

Lasă un răspuns