Cristi Munteanu: Falimentul Otelului era inevitabil

Cristi Munteanu fost portar la Otelul dar si fost conducator al clubului nostru a vorbit la Lider Sportiv de la Pro FM despre situatia creata odata cu falimentarea societatii ce detinea echipa noastra. Desi era sigur ca pana la urma inevitabilul se va produce, Munteanu deplange soarta fotbalului romanesc in general, mai ales ca se distruge astfel sectorul juvenil.

”Vestea cu privire la faliment primita in cazul Otelului era inevitabila, atat timp cat nu s-a putut, sau nu s-a dorit, ca nimeni sa vina langa echipa, sa ajute financiar, sa scoata echipa din impas, sa achite datoriile. Judecatorul nu avea cum sa aprobe un plan doar pe hartie. Din punctul meu de vedere este o drama, o tragedie pentru orasul Galati si pentru fotbalul din Romania. Usor, usor, vedem cum dispar echipele de traditie din marile orase, echipe care au facut istorie. Ma intreb ce vor face copii, juniorii, care nu vor mai avea unde merge. Repet, e pacat, e dramatic, cuvintele sunt de prisos, este o mare pierdere pentru tot fotbalul romanesc. Echipe ca Otelul, Brasovul sau Aradul nu trebuiau sa dispara, cred ca fotbalul romanesc se apropie de colaps”.

3 thoughts on “Cristi Munteanu: Falimentul Otelului era inevitabil

  1. Niste mascarici cei ce s-au bagat in fotbal doar pentru a face bani, pentru a face afaceri si nu s-au gandit si la sufletul celorlalti, nu s-au gandit nicio secunda ca vor pune sportul/fotbalul romanesc pe butuci fiindca nu i-a interesat, nu-i durea nici in fund.

  2. Asa este. Afacerea „fotbalul romanesc” le-a luat mintile multora. Mirajul imbogatirii facile a „innebunit”, a corupt multe minti.

  3. Nu va mai uitati in gura fiecaruia fiindca fiecare vrea sa-si creeze o anumita imagine de pe urma acestui eveniment nefericit: falimentul „Otelului”. Am ingrosat randurile Urziceniului, Vasluiului, Politehnicii Timisoara, Argesului. Iar Craiova Maxima a lui Mititelu aceea este cu un picior in groapa. Sa le fie rusine acestor caricaturi.

Lasă un răspuns