„Credem in salvarea de la retrogradare”

Antonio Sefer este unul dintre cei mai talentati jucatori ai centrului de copii si juniori ai Otelului. Ajuns unul dintre liderii echipei nationale a Romaniei U16, Sefer are insa multe de suferit la echipa de club pentru ca juniorii Otelului au fost aruncati in lupta la un nivel mult superior, atat tactic cat si fizic.

Cu toate acestea, Sefer si coechipierii sai inca mai cred in salvarea de la retrogradare, obiectiv pentru care sunt dispusi sa lupte pana la capat.
"Bineinteles ca inca mai credem in salvarea de la retrogradare. Intotdeauna mergem la victorie, nu mergem la infrangere. Chiar daca suntem mai mici decat adversarii, mergem la victorie. Trebuie sa acceptam situatia de acum. Chiar daca inainte eram obisnuiti cu victoria, suntem mai neexperimentati, dar asta nu inseamna ca ne lasam invinsi la orice meci. Vom lupta pana la final."

One thought on “„Credem in salvarea de la retrogradare”

  1. Antonio Sefer: „Credem in salvarea de la retrogradare”

    Ce sa spuna si bietii copii. Totusi parerea mea este ca meciul de sambata va pecetlui soarta clubului, adica retrogradarea pentru „Otelul” este ca si scrisa. Ultimile 2 meciuri de acasa sunt contra a 2 echipe mult prea „grele”, angrenate in obiective mult mai mari, iar indrazneata noastra echipa in deplasare are sanse minime (mai mult inclin sa spun spre zero) sa obtina vreun punct din acele deplasari din sezonul obisnuit la finalul caruia locul 13 retrogradeaza direct. Pentru pustii „Otelului” e bine sa creada in continuare pentru ca aceasta credinta este un strop de energizant, dar insuficient pentru o minune. Sa fim realisti.

Lasă un răspuns