Copilul tau merita sa joace la Otelul!!!

Draga parinte, iti scriu tie, celui care muncesti zi de zi sa ii oferi copilului tau tot ce e mai bun. Stiu ca pentru copilul tau ai face orice, inclusiv sa iti dai viata pentru el. Ai un baiat pe care il visezi cel mai bun fotbalist din lume si ai inceput sa te interesezi unde crezi ca ar fi cel mai bine sa joace. A fost inscris la diverse scoli de fotbal din oras sau chiar la FC Otelul, dar acum esti dezorientat stiind ceea ce s-a intamplat cu echipa.
Otelul-Galati-echipa
In acest moment insa avem o veste buna pentru tine, Otelul Galati traieste si acolo e locul unde copilul tau se poate dezvolta cel mai bine. Suporter Club Otelul Galati este clubul infiintat de suporteri din dorinta de a nu mai lasa numele Otelul Galati pe alte maini, fie ei imbogatiti peste noapte sau politicieni ajunsi in fata prin diferse tertipuri. Suporter Club Otelul Galati este un loc in care toata lumea pune umarul la construirea celui mai frumos proiect sportiv pe care l-a vazut Galatiul pana acum. Aici e locul unde copilul tau poate sa isi dezvolte personalitatea si unde nu va fi niciodata cazul sa te intrebi daca ai facut bine alegand acest sport pentru el.
Daca nu stiai, pentru cotizatia lunara pe care tu o vei plati pentru copilul tau, vei avea un reprezentant din randul parintilor, poate chiar pe tine, in consiliul de administratie. Pentru prima data in istoria Otelului, parintii vor putea sa aiba un cuvant de spus in dezvoltarea si planurile de viitor ale acestui club.
Stiu ca poate ai auzit zvonuri care nu dau sanse acestui club, stiu ca poate ai vazut ca unii au reusit sa convinga antrenori de la fostul centrul de copii si juniori sa paraseasca corabia, poate cineva ti-a soptit la ureche ca primaria e impotriva acestui club. Poate ca ti-ai vazut copilul transferat de la un club la altul fara sa iti dai consimtamantul, sau poate cineva ti-a promis ca nu vei plati taxe pentru copilul tau. Ia atitudine, pentru ca toate astea, mai devreme sau mai tarziu se vor dovedi fie minciuni, fie incercari facute de unii sau altii suparati ca le stricam joaca. Un proiect transparent nu e pe placul celor obisnuiti sa manipuleze masele.
Copilul tau merita sa evolueze intr-un club curat, un club in care sa te simti parte a lui nu un simplu client. Ofera-i copilului tau mai mult decat o scoala de fotbal, ofera-i posibilitatea sa inteleaga ce inseamna spiritul sportiv, ce inseamna o echipa cu suporteri care sa il sustina din tribune, ofera-i posibilitatea sa devina inainte de toate OM.
Iar daca toate astea nu te-au convins, gandeste-te ca baiatul tau va avea ocazia sa joace intr-o zi pentru Otelul Galati, cel mai puternic brand fotbalistic din istoria Moldovei.

3 thoughts on “Copilul tau merita sa joace la Otelul!!!

  1. Clubul suporterilor, SC Otelul Galati (ce vrea sa renasca Otelul) merita o sansa din partea parintilor acestor copii ce au trait cu Otelul, campioana si supercampioana Romaniei.

    1. Speram sa vina cat mai multi copii sa se inscrie la echipa. E bine pentru noi ca acesti copii cresc in spiritul Otelului si e bine si pentru ei ca se pot dezvolta intr-un mediu propice.

Lasă un răspuns