Continuam lupta !

Exista in aceste momente, dupa cum era si normal, o lehamite a multor suporteri otelari. Situatia clubului, care tocmai a falimentat, la care adaugam anii de la castigarea titlului si pana in momentul de fata in care am trait cu sabia deasupra capului, a facut pe multi sa isi mai stinga pasiunea pentru aceasta echipa.

Trebuie insa sa fim cu toti constienti ca e un moment important pentru toata lumea care tine cu Otelul si daca facem ceea ce trebuie aceasta echipa va renaste mai puternica decat a fost vreodata. Nu trebuie sa privim ceea ce se intampla in aceste zile ca punctul final al unei povesti frumoase, pentru ca toate astea e pot transforma intr-un nou inceput.
La partida dintre juniorii A si liceul de la Ramnicu Sarat, am privit in ochii suporterilor si am vazut multa resemnare, ceea ce poate fi ingrijorator. De aceea trebuie actionat imediat pentru ca spiritul Otelului sa nu moara.
Indiferent ce se va intampla in urmatoarele zile va asiguram ca site-ul fcotelulgalati.info continua lupta si nu va abandona Otelul. Atat de multi ani de prezenta pe stadion bucurandu-ne la victorii si suferind la infrangeri nu pot fi stersi cu buretele. Pur si simplu nu ne putem lasa.
Am auzit de cateva posibile incercari de revitalizare a Otelului, insa deocamdata nu s-a anuntat nimic oficial. Atragem insa atentia ca solutia trebuie sa vina de la suporteri, pentru a fi acceptata de ei.
Acest prim articol are rolul de a incepe consultarile suporterilor in legatura cu viitorul echipei. Orice sugestie va fi luata in calcul, orice parere va fi discutata, orice om interesat de Otelul va fi ascultat.
Deci dragi suporteri, voi ce vreti sa se intample cu Otelul?

4 thoughts on “Continuam lupta !

 1. Dragi suporteri,punctul meu de vedere este urmatorul.Vreau ca Otelul sa continue,sa fie cineva care sa faca recurs si totodata sa aiba si castig de cauza.E clar ca lumina zilei ca politicienii vor cersi voturi prin intermediul salvarii Otelului.Insa,ca sa fie clar,vrem fapte,nu vorbe.Asadar,pana le 5 iunie cand vor fi alegerile,cei care aspira la fotoliul de primar al galatiului trebuie sa salveze clubul.In caz contrar suporterii vor lua palmaresul si culorile si ne vom incepe activitatea de la 0,fara specimene precum stan,adamescu,bors,ciofoaia,pascu si restul.Sunt sigur ca solutii se vor gasi,macar pentru asigurarea unui buget minim.FORZA OȚELUL!

 2. Stiu ca Otelul este falimentata. Asta este sigur, asta e clar, dar eu personal vreau sa vad epuizate toate caile de atac a acestei decizii a instantei si apoi putem vorbi de orice vreti voi. Putem vorbi apoi si de „Otelul” apartinand zanei Maseluta. Si da, mi-e lehamite de tot ce se intampla cu „Otelul”, fiindca e inevitabil sa nu simti scarba cand vezi ce se intampla cu „Otelul”.

  FORZA OȚELUL GALAȚI!!!

 3. Observ ca cei de la dunareabatrana deja au abandonat.
  Parerea mea e ca LSG trebuie sa adune o lista de suporteri care sunt disponibili sa faca donatii pentru a cumpara sigla si palmaresul Otelului.
  Din cate observ, la OSIM marca Otelul expira in acest an, deci LSG ar putea depune solicitare de inregistrare.
  De acolo, mai trebuie gasit un finantator care doreste sa porneasca cu echipa de juniori din liga judeteana.

Lasă un răspuns