Cine vine sa facem curat pe Siderurgistul?

Se apropie cu pasi repezi inceperea campionatului, Otelul intrand in focurile competitiei sambata de la ora 18.00. Pana atunci insa e nevoie de o primenire a stadionului Siderurgistul. Am vazut cu surprindere ca, desi partea de gazon artificial este destul de buna, in rest mizeria e la ea acasa.
Curatenie stadionul Otelul Galati
De la cojile de seminte scuipate de parintii veniti sa isi vada copiii de la diverse scoli de fotbal cum evolueaza, pana la pet-uri de plastic, hartii si alte gunoaie, toate acestea nu ne fac cinste ca locuitori ai unui oras. Pentru mult timp, acest stadion a fost lasat in paragina cu toate ca poate fi o bijuterie daca e intretinut si reparat prin anumite locuri.
De aceea, dragi galateni cu spirit civic, va invitam la CURATENIE. Astazi, joi 1 septembrie, de la ora 17 la ora 20 va invitam sa veniti alaturi de noi intr-o actiune ce doreste sa fie un exemplu pentru tot restul orasului. Vrem sa facem curat pe Siderurgistul pentru a marca asa cum se cuvine un nou inceput pentru echipa noastra. Aceasta actiune, pe langa scopul propriu zis, vrea sa demonstreze ca atunci cand se aduna, galatenii pot face treaba buna. Vrem sa redam speranta ca in acest oras nu a murit nici spiritul civic, nici capacitatea locuitorilor de a face ceva fara sa fie interesati financiar. E mandria noastra de galateni in joc, e modul nostru de a dovedi ca se poate.
Va asteptam indiferent de varsta, de apartenenta politica, de cu loare, de nationalitate. Asteptam organizatiile de tineret ale partidelor galatene, ONG-urile, gastile de prieteni, toti sunt bineveniti. Aici e un scop mai presus de noi toti. Aici e o actiune care poate constitui un exemplu pozitiv pentru alte viitoare actiuni de acest gen.
Sa repetam, azi 1 septembrie, ora 17.00, curatenie la Siderurgistul. Cine vine alaturi de noi?

One thought on “Cine vine sa facem curat pe Siderurgistul?

  1. Unii daca in mizerie au fost invatati sa traiasca atunci mizerie vor face in viata. Niste nesimtiti care arunca gunoaie peste tot.

    Galateanul e o specie de Neanderthal.

Lasă un răspuns