Cine va sta pe banca Otelului in campionat?

Un singur lucru stim deocamdata, ca Otelul Galati va trebui sa joace toate meciurile de campionat cel putin pana pe 6 aprilie, atunci cand tribunalul va hotara daca se declara falimentul sau nu. Asta au decis cei din Adunarea Creditorilor, care insa au mai aprobat si exodul fotbalistilor la alte echipe. Acest lucru a bulversat efectiv situatia echipei noastre, nimeni nestiind deocamdata ce va urma. Daca toate datele indica faptul ca vom juca doar cu jucatorii de la echipa de juniori A, mai greu e de prevazut cine va sta pe banca.
Daniel Florea
In acest moment exista doua posibilitati. Antrenorul din toamna, Daniel Florea si antrenorul celor de la juniori A, Stelian Bordeianu.
Desi il ajuta pe Tibor Selymes la Delta Tulcea, deocamdata Daniel Florea nu a anuntat ca ar fi plecat de la Otelul. La inceputul lunii februarie, Daniel Florea anunta ca inca este antrenorul Otelului si cum nu am primit alte vesti, il consideram in continuare titularul de drept al acestui post:
Daniel Florea: „Eu deocamdata nu am plecat, inca sunt antrenorul Otelului. Astept sa se intample ceva. Activitatea clubului s-a suspendat pana pe data de 25”.
Numai ca, daca intram cu juniorii A la meciuri, nu cumva se va considera ca e nevoie sa intram si cu antrenorul lor? In teorie el ii stie cel mai bine, le stie fiecaruia minusurile si plusurile, stie cum sa ii aseze in teren.
Deocamdata clubul Otelul nu a dat niciun mesaj in aceasta privinta, situatia confuza domnind la echipele, de la cea de seniori pana la cele de juniori. Daca administratorul judiciar ar fi avut experienta in astfel de cazuri, ar fi luat in calcul toate aspectele si poate ca nu s-ar fi ajuns la o situatie atat de confuza.

One thought on “Cine va sta pe banca Otelului in campionat?

  1. Daca administratorul judiciar ar fi avut experienta in astfel de cazuri, ar fi luat in calcul toate aspectele si poate ca nu s-ar fi ajuns la o situatie atat de confuza.

    Voi nu vedeti cat de amator, sau mai bine zis dezinteresat pare Bojinca in ceea ce priveste viitorul, existenta „Otelului”?

Lasă un răspuns