Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati, un meci obisnuit azi de la ora 15.00

Otelul Galati merge astazi in deplasare la Piatra Neamt pentru a intalni echipa din localitate, Ceahlaul. Alta data un meci de Liga I, acum doar o partida pentru salvarea de la retrogradarea directa in Liga a III-a. Ne uitam pe toate canalele mediatice din Galati ca acest meci este numit meciul supravietuirii, meci de totul sau nimic, meci foarte important pentru Otelul.
Credem ca e momentul ca aceasta presiune inutila usa pe umerii copiilor sa inceteze. Ajunge cu termeni din acestia fatalisti, care nu fac decat rau Otelului.

Sa fie clar, o salvare de la retrogradare in acest moment se poate produce doar printr-un miracol, care tine mai mult de hotararile luate de FRF decat de puterea noastra. Dar nu acesti copii sunt de vina pentru iminenta retrogadare. Ei au fost pusi sa joace, fiind anuntati de pe o zi pe alta ca sunt aruncati in lupta intr-un esalon superior, ei sunt fortati sa joace contra unor oameni care ar putea sa le fie daca nu tati, macar unchi. Indiferent ce se va intampla astazi la Piatra Neamt nu e un capat de drum. Si daca pierde Otelul ce? Si daca acesti copii sunt invinsi asa cum ne-a invins si Farul, folosindu-se forta bruta asupra lor, ce?
Noi,adica suporteri, antrenori, conducatori si jucatori, trebuie sa ne gandim la viitorul Otelului pe termen lung. Astfel de meciuri jucate in Liga a II-a de copiii nostri nu fac decat sa intareasca echipa. Avem un viitor incredibil, daca reusim sa ii pastram pe toti cei ce astazi evolueaza in pozitia de "seniori". Vrem doar sa ii facem sa inteleaga ca ei se pregatesc sa devina jucatorii pe care ii asteaptam de mult. Scopul lor in meciul de astazi cu Ceahlaul este LUPTA. Ca la fiecare partida din acest sezon, doar asta le cerem. Nu trebuie sa se sperie daca primesc un gol, nu trebuie sa se sperie dacasunt condusi chiar si cu un scor mai mare. Ei pot reveni oricand in meci, trebuie doar sa incerce.
Vrem sa vedem fete rosii, vrem sa vedem tineri care cad epuizati dupa partida, vrem ca cei care intra in teren sa fie otelari adevarati, vrem sa ii vedem alergand in teren indiferent de scor pana in minutul 90. Asta ar fi adevarata victorie.

Lasă un răspuns