„Cea mai buna solutie e sa vina cineva cu bani la Otelul”

Aurelian Dragan, unul dintre profesionistii Galatiului in ceea ce priveste lucrurl cu copiii si juniorii, deplange soarta Otelului, mai ales ca aceasta echipa are un centru de pregatire a tinerelor talente foarte bun. Dragan stie ca, din pacate, soarta Centrului de Copii si Juniori nu mai este in mainile celor de la Otelul ci depinde de chestiuni juridice.
Aurelian Dragan
„Ma astept la orice, pentru ca nu mai depinde de baietii de la Otelul, ci de Adunarea Creditorilor, de administratorul judiciar, sunt deci probleme juridice. Daca Otelul dispare ar fi un pacat. Am spus-o, poate sa ramana Centrul dar nu stiu sub ce forma. Sunt niste copii formidabili. Am fost la medicina sportiva si am stat de vorba cu doamna doctor. Mi-a spus ca au niste indici morfo-functionali extraordinari. Sunt copii sanatosi, copii buni, care au probat asta cu rezultate. ”
Profesorul Dragan vede doua solutii pentru iesirea din criza. Prima, si cea mai evidenta, ar fi ca cineva potent financiar sa vada oportunitatile de la aceasta echipa si sa investeasca bani pentru a ridica din nou clubul si a doua, preluarea copiilor de catre centrul celor de la SCM Dunarea Galati.
„Cea mai buna solutie ar fi sa vina cineva cu bani si sa preia gruparea asta. O alta solutie ar fi sa preia centrul cei de la Dunarea, club finantat de primarie. Ei sunt bine organizati si din punct de vedere material. Ultima si cea mai grava varianta, sa se intarzie foarte mult, sa se creeze degringolada si sa plece varfurile generatiilor. In acest caz vom ramane cu un grup de jucatori, dar nu jucatori de elita. Deci solutiile trebuie gasite, ori Otelul ori Dunarea, ca altfel e pacat. E mare pacat de toata munca, un copil se formeaza in 12-13 ani.”

3 thoughts on “„Cea mai buna solutie e sa vina cineva cu bani la Otelul”

  1. Sigur ca da. Sa asteptam sa vina zana Maseluta sa salveze clubul. Nu va veni nimeni sa salveze clubul domnule Aurelian Dragan pentru ca nu mai exista investitori in fotbalul romanesc ci numai profitori.

  2. „Cea mai buna solutie e sa vina cineva cu bani la Otelul”

    Doamne dar cand aud astfel de replici mi se ridica parul in cap…e ca si cum cineva te intreaba daca ploua afara, iar tu raspunzi ca in parcare mai sunt 3 masini. Mai exista si alta solutie domnule Aurelian Dragan? Da, inteleg ca trebuie subliniat acest lucru, ca fara bani nu se poate face nimic si ca trebuie sa vina cine cu bani care sa investeasca in „Otelul”, dar e ca si cum ai vorbi la pereti. E frustrant.

  3. Cine sa vina la Otelul mai oameni buni? Cine sa vina? Nu vedeti ca nu mai investeste nimeni in sport? Despre ce vorbim?

Lasă un răspuns