Ce vrem noi astazi de la juniorii Otelului?

In loc de obisnuita avancronica a partidei din aceasta etapa, vom discuta despre altceva astazi. Pentru cei care nu stiu, Otelul Galati intalneste astazi de la ora 11.00 pe SC Bacau, in deplasare. Otelul va fi reprezentata in teren de elevii lui Stelian Bordieanu, de la lotuld e juniori A
Vom discuta despre ceea ce isi doresc suporterii de la aceasta echipa de copii si tineri, care prin voia lui Dumnezeu astazi imbraca tricoul ros-alb-albastru.
Juniorii Otelului
1. In primul rand vrem sa le transmitem ca suntem alaturi de ei si ca ii sustinem de aproape sau din departare.
2. In al doilea rand vrem sa le spunem ca pentru suporterul otelar cel mai important nu e scorul din teren ci atitudinea. Poti pierde un meci si totusi spectatorul otelar te poate aplauda.
A iesi invins dintr-o partida in care ai dat totul pe teren nu e o rusine. Vrem sa ii vedem pe fiecare dintre ei luptand. Atat.
3. Vrem sa inteleaga ca in acest moment reprezinta o echipa campioana a Romaniei, o echipa ce anul trecut a implinit 50 de ani de existenta. Asta inseamna ca au in spatele lor traditie, persomante sportive, sute de mii de suporteri ce au sustinut aceasta echipa in aceasta jumatate de secol.
4. Vrem sa inteleaga ca nu pornesc de la inceput invinsi, indiferent de varsta sau marimea adversarilor din teren. Ei sunt o familie, o echipa si daca joaca ce i-a invatat antrenorul lor, pot face multe lucruri frumoase.
5. Vrem ca niciodata sa nu uite de oamenii ce ii sustin. Acasa sau in deplasare, niciodata nu trebuie sa uite sa isi salute suporterii, indiferent de ceea ce s-a intamplat in teren. Chiar daca ii vor apostrofa sau ii vor lauda, acestia sunt suporterii lor, oamenii care traiesc pentru echipa ce o repezinta acesti jucatori.
Sunt lucruri simple, lucruri pe care orice sportiv care se respecta ar trebui sa le stie.
Mesajul facut acum ceva timp de Peluza Nord ar trebui scris de fiecare data in vestiarul baietilor nostri pentru a nu-l uita „Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

2 thoughts on “Ce vrem noi astazi de la juniorii Otelului?

  1. Ce vrem noi astazi de la juniorii Otelului? Pai eu unul imi doresc sa joace fotbal si atata tot, iar daca din acest lucru va rezulta si un avantaj, un scor pozitiv pentru Otelul cu atat mai bine. Banuiesc ca juniorii s-au apucat de fotbal pentru ca le place fotbalul. Atunci sa joace fotbal de placere.

    „Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

  2. Nu vroiam decat sa joace fotbal din dorinta de a juca fotbal si asta vrem in continuare. Nu-i nimic. Suntem cu totii constienti de ce decalaj este intre tanara noastra echipa si restul competitoarelor. Este evident ca exista o disproporție iesita din comun intre noi si celelalte combatante si nu le cerem tinerilor nostri jucatori sa ne castige luna de pe cer, noi stiind care sunt posibilitatile din punct de vedere sportiv ale acestor copii.

Lasă un răspuns