Ce se va intampla daca inceteaza activitatea sportiva la Otelul?

Administratorul judiciar al clubului Otelul, Mihail Bojinca, a facut un raport catre Adunarea Creditorilor in care a explicat foarte clar consecintele incetarii activitatii sportive a echipei de seniori a clubului nostru.
Puteti citi mai jos acest raport:

Consecintele incetarii definitive a activitatilor sportive Urmare declararii incetarii activitatii sportive debitoarea nu mai are principalul obiect de activitate. Din punct de vedere a regulamentelor FRF care guverneaza activitatea fotbalistica in Romania incetarea activitatii (retragerea din campionatul national liga 2) presupune automat dezafilierea si ca urmare a dezafilierii se pierd toate potentialele drepturi provenite din activitatea sportiva.
I. Toti jucatorii profesionisti vor fi liber de contract si vor pute sa se legitimeze la un alt club fara a fi necesar acordul debitoarei conform RSTJF art. 13 alin.5.
II. Toti jucatorii vor putea fi liber de contract daca nu se platesc drepturile salariale 90 zile (RSTJF art. 13 alin.10) adica pana la 31.01.2016 (sunt deja numeroase cereri de incetare contract de munca (anexate)
III. Toti jucatorii amatori sunt transferati fara acordarea si primirea de drepturi de transfer fiind interzis prin RSTJF art. 20 alin.3.
IV. Conform RSTJF Art 21 – Compensatii de formare, promovare si solidaritate in caz de dezafiliere nu mai pot fi primite

3 thoughts on “Ce se va intampla daca inceteaza activitatea sportiva la Otelul?

 1. Nici nu vreau sa ma gandesc la aceasta varianta nedreapta pentru club. Ar fi o nedreptate de neimaginat pentru Otelul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva. Ar fi nedrept pentru club si pentru comunitatea locala otelara.

 2. Parerea mea este ca s-a lucrat si cred ca lucreaza in continuare forte oculte la realizarea acestui lucru (falimentul clubului) si respectiv incetarea activitatii sportive a echipei de seniori a clubului „Otelul”. Dar sper totusi ca acest club sa continue sa existe. Sper ca „Otelul” sa reuseasca sa inceapa si sa participe la fiecare meci din returul de campionat ce sta sa inceapa.

  O minune vreau pentru „Otelul”.

 3. Forte oculte? Nici vorba.
  Doar niste jegosi de parveniti, care nu s-au multumit doar cu sifonarea banilor din conturi, ci au vrut sa ciuguleasca si ultima firmitura ramasa la masa noastra.
  Dar, stiti cum e: banii castigati necinsit se duc repede si apoi platesti si dobanda.
  Asa ca, daca exista si o rasplata divina, neamul lui Adamescu si cele ale celor care l-au ajutat, vor plati.

Lasă un răspuns