Ce echipa avem!!!

Desi au trecut deja doua zile de la partida cu Avantul Vanatori, impresia creata de aceasta deplasare inca nu a trecut. E clar ca echipa noastra e favorita la promovare si doar terenurile ii pot fi adversari. Dar pana la urma asta si doream, o echipa Otelul Galati care sa promoveze inca din primul an, pentru ca toti vrem Otelul din nou in Liga I.
otelul-galati-la-vanatori
Trebuie sa punctam in primul rand atitudinea celor din Vanatori, care au demonstrat ca sunt galateni adevarati si au vazut intalnirea dintre echipa locala si Otelul Galati ca o sarbatoare. E cu adevarat un eveniment unic care probabil nu se va mai repeta niciodata, dar pe care insa toti l-au trait cum se cuvine. A fost un stadion plin, foarte multi sateni venind sa vada meciul, ceea ce ne-a bucurat nespus. La frumusetea meciului au contribuit si ultrasii galateni, care au facut un show pirotehnic mai rar intalnit in aceasta parte de tara si acesta fiind foarte apreciat de gazdele de duminica.
Sa nu uitam ca cei din Vanatori au contribuit cu bani la cutia cu donatii, asa ca merita tot respectul nostru si ii asteptam la meciuri si cand Otelul va urca in ligile superioare.
Partida a fost destul de echilibrata, abia in a doua repriza Otelul desprinzandu-se decisiv. Scorul final, 5-0 pentru Otelul, arata totusi ca echipa mai bine pregatita fizic si tehnic a fost cea condusa de Stelian Bordieanu. Echipa devine tot mai inchegata, incep sa se vada relatiile de joc si credem ca in Bordieanu face la Galati un lot puternic.
Soarta promovarii se va juca cel mai probabil dupa partida cu Branistea, cand SC Otelul Galati intalneste acasa sau in deplasare urmatoarele 3 clasate. Nu avem insa mari emotii, pentru ca baietii isi fac treaba si din punct de vedere sportiv, Otelul sta bine. Ramane doar ca si galatenii sa ajute echipa sa existe si sa continue sa urce in ligile superioare. Putem tine Otelul in viata doar devenind socios, doar donand bani in cutii in timpul meciurilor si in conturile clubului sau cumparand materiale promotionale. Avem o echipa cu un potential enorm de crestere, avem baieti tineri care pot juca multi ani pentru noi, avem un brand puternic, ramane doar ca fiecare dintre noi sa faca tot ce ii sta in putere pentru ca Otelul sa nu moara din nou.

Lasă un răspuns