Bravo baieti, pentru voi iubim Otelul!

Da, e adevarat, Otelul a pierdut cu 2-5, un scor cam mare daca e sa ne luam dupa niste standarde care acum nu se mai aplica. Cine a pierdut meciul de astazi al Otelului are multe sa regrete. Calitatea gazonului si-a spus cuvantul, o echipa de copii punand multe probleme unui adversar mult mai experimentat, o echipa formata din jucatori care au inclusiv prezente pe la Liga I.
Otelul Galati - Farul Constanta
Ceea ce s-a intamplat insa astazi ne dovedeste ca avem viitor, avem o echipa care promite atat de mult, avem in componenta niste jucatori asa cum am dorit de mult. Pe scurt, Otelul a fost condusa cu 0-2 si totul parea ca se indreapta spre un scor fluviu pentru constanteni, numai ca s-a intamplat ceva ce rar vedem la echipa noastra de ceva timp. Prin lupta, prin daruire si prin ambitie, scorul a revenit la 2-2, un scor ce ne-a surprins chiar si pe cei mai fanatici suporteri ai Otelului. Da, scorul s-a terminat 2-5, dar asta e din cauza ca pe final jucatorii nostri au cazut fizic.
A vedea niste jucatori imbracati in ros alb albastru,epuizati fizic la finalul celor 90 de minute, asta e tot ceea ce ne dorim. Am vazut jucatorii nostri rosii la fata si sufland greu, dovada ca au facut tot ce omeneste a fost posibil. Am mai vazut si un gol frumos inscris de ai nostri, ceea ce e un bonus.
Exista deci dovada clara ca se poate mai mult, chiar si cu aceasta echipa de copii. Trebuie sa tinem cont ca au inceput campionatul nepregatiti fizic, ei urmand sa inceapa meciurile pentru categoria lor de varsta cu o luna mai tarziu decat au fost aruncati in lupta. Nu putem sa nu visam ce am face cu acesti tineri cu 2-3 de experienta in plus si o buna pregatire fizica.
Ceea ce au facut acesti tineri jucatori astazi in teren este cea mai buna pledoarie pentru ca Otelul sa nu fie lasat sa moara. Cei care inca mai iubim acest club, sa facem tot ceea ce e omeneste posibil sa tinem Otelul in viata, indiferent de liga unde jucam.
Ne simtim mandri ca astazi am fost in tribunele stadionului Otelul sa sustinem acesti minunati baieti.

Otelul Galati – Farul Constanta 2-5.
Pentru Otelul au marcat Ciurea (26, din penalty) si Perju (49) iar pentru Constanta V. Munteanu (16, din penalty), Tigoianu (24, 85), Vezan (56) si Fl. Popa (70).
St. Bordieanu – R. Oprea, Cl. Maftei, Iorgus, Ciurea (cpt.) – I. Chiriac, I.. Codreanu – M. Blanaru, A. Istrate (A. Bordieanu ’46), Fl. Toma (Sefer ’62) – Perju
Rezerve neutilizate: Vadeanu – Anghele, Manau, Cristof, Lepadatu
Antrenor: Stelian Bordieanu
Negrila – Bajan, Fl. Popa, D. Bratu, Zugravu – V. Munteanu, Vezan (Vlaescu ’80), Fl. Patrascu (cpt.), Tigoianu (A. Cristea ’87 ) – C. Neagu, Patulea
Rezerve neutilizate: A. Dinu – Meleandra, Tabanu, Vl. Suciu, Benghea
Antrenor: Ilie Stan

One thought on “Bravo baieti, pentru voi iubim Otelul!

  1. Nu conteaza ca am pierdut cu 5-2, acum sa vedem urmatorul meci, „decisivul”, meciul direct contra contracandidatei la retrogradare. Sper sa castigam acel meci, programat miercuri.

Lasă un răspuns