Bordeianu avertizeaza, juniorii nu pot face fata in Liga a 2-a

Antrenorul celor de la echipa de juniori A a Otelului, Stelian Bordeianu, prezent in emisiunea Lider Sportiv de la ProFM a avertizat ca jucatorii sai nu pot face fata in divizia B. Bordeianu stie ca la nivelul ligii secunde sunt alte cerinte iar elevii sai sunt prea cruzi pentru a face fata. Desi avem jucatori talentati, ei nu pot face fata duelurilor fizice din teren, ceea ce ar putea duce la rezultate foarte slabe in partidele din Liga a II-a.
Copii juniori
“Vreau sa fiu bine inteles. Noi avem copii talentati, avem copii foarte buni in Centru, dar una e sa joci la juniori si alta e sa joci la divizia B. Daca ni se va cere sa jucam, normal ca vom accepta, fiind si obligatoriu, dar va fi destul de greu. Una e sa joci cu 3,4 sau 5 jucatori care au fost in lotul echipei mare si in trecut, printre seniori si alta e sa joci numai cu juniori. Plus ca noi si acum jucam cu handicap de varsta. Avem copii de 15, 16 ani, nu avem o grupa numai la 18 ani. Sa vedem totusi ce va fi. Noi ne pregatim, am mai vorbit despre asta cu copii si am luat si varianta asta in calcul. Va fi insa greu sa facem fata din punct de vedere sportiv, exista o diferenta de forta, de viteza, de capacitate fizica la nivel de divizia B. Sunt copii care pot face fata, dar integrati intr-un lot, nu o echipa intreaga doar de copii. Avem si noi jucatori accidentati, avem jucatori suspendati prima etapa, avem multe probleme.”

One thought on “Bordeianu avertizeaza, juniorii nu pot face fata in Liga a 2-a

  1. Bordeianu avertizeaza, juniorii nu pot face fata in Liga a 2-a

    Noi nu am facut fata in Liga a 2-a nici macar cu seniorii asa ca sa nu ne alarmam degeaba. Asa este, pe langa acesti juniori ar trebui sa joace si cativa jucatori de la seniori, dar cum ei acum incearca sa plece fiecare pe unde poate…E greu sa mai vezi un viitor pentru acest club atata timp cat clubul nu va evada din ghiarele lui Adamescu.

Lasă un răspuns