Bojinca nu vrea sa faca recurs

Singura noastra sansa ca falimentul Otelului sa nu fie definitiv ar fi ca cineva sa faca recurs la decizia de astazi a justitiei bucurestene. Singurul om care a condus cu adevarat destinele Otelului in ultima perioada, Mihail Bojinca, a declarat pentru Viata Libera ca el nu va face acest lucru, pentru ca nu are dreptul sa recurs.

"Poate face acest lucru oricare dintre creditori sau chiar debitorul, adică acţionarii".
Suntem siguri ca Adamescu nu va face recurs pentru ca aici si-a dorit sa se ajunga. Nu stim cat ar putea sa faca Primaria sau Consiliul Local recurs, fiind institutie publica si cu un buget deja votat de ceva timp, insa restul creditorilor au tot interesul sa tina Otelul in viata pentru ca altfel pot avea macar o speranta ca isi vor recupera la un moment dat bani. Daca nu fac recurs, creditorii pot fi siguri ca majoritatea datoriilor nu vor putea fi platite din vanzarea bunurilor ramase, mai ales ca Otelul are datorii la Directia de Finante Publice si acolo se vor duce prima data banii.

5 thoughts on “Bojinca nu vrea sa faca recurs

 1. insa restul creditorilor au tot interesul sa tina Otelul in viata pentru ca altfel pot avea macar o speranta ca isi vor recupera la un moment dat bani. Daca nu fac recurs, creditorii pot fi siguri ca majoritatea datoriilor nu vor putea fi platite din vanzarea bunurilor ramase, mai ales ca Otelul are datorii la Directia de Finante Publice si acolo se vor duce prima data banii.

  Era de asteptat, asa cum presimtea toata lumea „Bojinca nu vrea sa faca recurs”, el Bojinca cica nu are dreptul sa faca recurs…ia sa vedem daca pe ceilalti, pe creditori ii mai intereseaza sa-si recapete datoriile. Iar pe Adamescu mai mult ca sigur nu-l intereseaza decat falimentul clubului. Creditorii daca vor dormi in ghete si nu vor face recurs…e clara treaba pentru clubul „Otelul”. Dar cum sa nu te intereseze sa-ti maresti sansele de ati recupera datoriile.
  Uitati-va la poza, cat de mirat este, parca ar spune: „nu stiu eu nimic, nu sunt eu cel care nu a facut un plan de reorganizare care sa fie considerat plauzibil”.

  Pe creditori ii intereseaza sa faca recurs? Pe creditori ii intereseaza sa mai aiba sanse de a-si recupera banii pe care „Otelul” ii datoreaza?
  Parca au la dispozitie doar 7 zile pentru a face recurs nu-i asa?
  Pai daca Bojinca nu vrea sa faca recurs e clar ca nu avea niciun interes sa faca un plan de reorganizare viabil sau un plan de reorganizare nou, de orice fel viabil/neviabil.

  Dumnezeule, dar e de noaptea mintii ce s-a facut la/cu „Otelul”.

 2. Cum sa nu vrea sa faca recurs? Bai voi sunteti seriosi?
  Cum adica nu are dreptul sa faca recurs cand el este cel ce reprezinta partea Otelul si el era insarcinat cu reorganizarea clubului. El este primul interesat si primul indreptatit de a face recurs, are tot dreptul ca doar el este persoana care se ocupa cu reorganizarea clubului si a carui decizie a tribunalului ii afecteaza jobul, sarcina lui de a reorganiza clubul.

Lasă un răspuns