Bojinca a vandut o parte din bunurile Otelului

Astazi a avut loc inca un episod rusinos din epoca Dan Adamescu, caruia nu ratam momentul pentru a-i ura La multi ani cu executare. Administratorul judiciar, Mihail Bojinca, la sugestia creditorilor, a scos la vanzare tot ce avea Otelul prin curtea sa. S-au reusit astfel sa se vanda 4 autoturisme, dar si alte lucruri scoase la vanzare, iar suma stransa a fost in jur de 65.000 de lei. Pe langa bunurile vandute au mai existat diverse oferte pentru produsele oferite, insa sub pretul evaluat, astfel incat Bojinca va trebui sa ceara voie creditorilor sa le vanda.
Autocarul echipei Otelul
Unul dintre cei care au cumparat din bunurile scoase la licitatie este fostul arbitru Marius Bocaneala, care a declarat:
„E un moment foarte trist pentru tot ceea ce inseamna fotbalul galatean, tinind cont de ceea ce am fost ca echipa si ce am ajuns. Da, doua masini am luat. Atat am putut sa fac. Poate sa mai speram ca mai putem salva ceva din ceea ce a fost campioana noastra. Asta am simtit, asta am facut ”
Mihail Bojinca, administratorul judiciar al clubului Otelul a facut o scurta descriere a ceea ce s-a intamplat astazi si ce va urma:
“Am avut participanti si am avut si pozitii din lista de bunuri la care s-a ajuns si la un pret de trei ori mai mare decit cel din lista de pornire. Aici a fost insa vorba de bunurile cu sume mici. Cel mai bine s-au vindut aparatura de fitness. Pentru bunurile cu sume mari nu au fost asa de multi licitatori. In total s-a obtinut 65.000 de lei. Pentru bunurile care nu s-au vandut sunt oferte, dar au fost sub valoarea evaluata. Urmeaza ca dupa viitoarea licitatie, daca nu se adjudeca sa propunem sa le vindem la preturiule de oferta pe care ni le-au dat potentialii cumparatori. Autocarul este scos la vanzare la circa 150.000 de euro, era bunul cu valoarea cea mai mare, dar, din pacate, nu au fost oferte pentru el”
Conform spuselor lui Bojinca, suma de bani stransa va fi folosita la platirea salariilor restante pe luna decembrie si la acoperirea cheltuielilor curente.

6 thoughts on “Bojinca a vandut o parte din bunurile Otelului

 1. Ati inceput cu o urare pentru acel om care probabil ca ii unge sufletul, sau probabil ca nici in dos nu-l doare. Asemenea oameni nu prea ii ranesti sufleteste cu asemenea vorbe pentru ca tipul lui adamescu nu are suflet. Daca avea nu mai facea mizeriile care le-a facut cu Otelul sau cu oricare alta firma a sa pe care le-a bagat in insolventa si unde avea foarte multi angajati care asteptau salariile.

 2. Credeti ca aici mai este vorba de suflet, adica in acelasi context Otelul si suflet? Cand altii si-au batut joc de acest club acum cei care au tinut si iubesc in continuare acest club incearca sa lipeasca bucatile frante din Otelul. Sper ca din ce in ce mai multi, care pot bineinteles, sa-i urmeze gestul domnului arbitru si sa ajute clubul Otelul.

 3. Dar afaceristii, patronii locali nu se implica deloc in ajuta clubul? Nu e nicio societate care sa cumpere autocarul? Vreun alt club sau entitate sportiva care sa achizitioneze autocarul?

 4. Unul dintre cei care au cumparat din bunurile scoase la licitatie este fostul arbitru Marius Bocaneala, care a declarat:
  „E un moment foarte trist pentru tot ceea ce inseamna fotbalul galatean, tinind cont de ceea ce am fost ca echipa si ce am ajuns. Da, doua masini am luat. Atat am putut sa fac. Poate sa mai speram ca mai putem salva ceva din ceea ce a fost campioana noastra. Asta am simtit, asta am facut ”

  Suflet de om, suflet de otelar. Multumim pentru implicarea in ajutarea “Otelului” domnule Bocaneala.
  RESPECT domnule arbitru Marius Bocaneala!!!

 5. A vandut o parte din bunurile Otelului si ce? Isi cumpara el Bojinca un robot de bucatarie sau vreo masina de spalat rufe cu banii obtinuti?

 6. Cati bani s-au adunat in total? Stie cineva suma? Este considerabila, este de ajutor clubului sau este maruntis cu care clubul nici apa plata nu poate cumpara?

Lasă un răspuns