„Avem un departament de marketing peste nivelul Ligii I”


Presedintele clubului Otelul Galati, Cornel Moisescu, prezent in emisiunea Divizia locala de la Digi24, a vorbit despre actiunile departamentului de marketing pana in acest moment si planurile de viitor privind acest aspect.
„Avem un departament de marketing care este deasupra nivelului Ligii I. Otelul ar fi trebuit sa aiba asa ceva si in trecut, lucru care i-ar fi ajutat in Liga I. Avem o oferta diversificata pentru suporterii nostri: tricouri, fesuri, fulare, cani, brichete, calendare si asta pentru ca este cerere iar asta ne ajuta la buget.
Vindem atat in zona online sau la sediu, se vand intre noi, pe la prieteni, pe la cunostinte. Am beneficiat in timpul Serbarilor Galatiului de o taraba pe faleza Dunarii, care s-a bucurat de un real succes. Pot spune ca se vand ca painea calda, pentru ca sunt produse de sezon, sunt produse cu insemne care inseamna ceva pentru oras.
Mi-as dori ca aceste produse sa fie gasite in orice bar, restaurant, locatie publica din orasul Galati. Asa este in lumea normala si noi tindem sa ajungem acolo. „

One thought on “„Avem un departament de marketing peste nivelul Ligii I”

Lasă un răspuns