Aurelian Dragan: Ne pleaca jucatorii buni din Galati

Profesorul Aurelian Dragan a facut o descriere sumbra a situatiei actuale a fotbalului galatean odata cu declararea falimentului Otelului. Desi Galatiul a inceput sa stea bine la majoritatea sporturilor de echipa, falimentul Otelului loveste puternic in tot ce inseamna eforturile de a face fotbal de calitate in orasul nostru.
Aurelian Dragan Otelul
„Este o perioada in care celelalte sporturi s-au reabilitat: volei, hockey, handbal, basket. In schimb fotbalul e la podea, fotbalul in acest moment nu mai exista la Galati, doar in Liga a III-a prin bunavointa unor oameni sprijiniti in prezent si de Consiliul Local si care speram ca vor indrepta lucrurile in scurt timp pentru ca e pacat de copiii acestia. La Galati avem jucatori la echipele nationale, avem galateni multi buni care pleaca din Galati. E pacat ce se intampla. E foarte greu sa gasim un singur vinovat, dar situatia pe care v-am prezentat-o e cea reala. ”
Dragan vede ca solutie doar implicarea autoritatilor care sa formeze un centru de copii si juniori puternic in care sa coopteze atat antrenoprii de la Otelul cat si copiii care au evoluat pana acum in clubul nostru.
„Imi pare rau de baietii de la Centru, de antrenori pe care speram ca impreuna cu cei din conducerea primariei, se va analiza valoarea lor si vor fi cooptati intr-un centru puternic care sa reprezinte Galatiul in viitor iar acest oras sa redevina o forta asa cum a fost si inainte.”

One thought on “Aurelian Dragan: Ne pleaca jucatorii buni din Galati

Lasă un răspuns