Atentie otelari! Un om demn de tot respectul nostru, Bogdan Balaban

De Bogdan Balaban am mai auzit. El e antrenorul juniorilor de la categoria de varsta 2009 ai Otelului.
E un om care munceste si munceste bine, dovedind tuturor ca in centruld e copii si juniori ai Otelului sunt inca oameni inimosi. In luna august, Balaban ne promitea ca va face din grupa sa cea mai buna din Romania. Otelul Galati Grupa 2009
„Am niste copii foarte talentati, la acest moment Otelul este cea mai buna echipa din Galati la grupa 2008-2009, vom munci si mai mult si va promit ca in cinci luni vom fi primii din Romania”.
Nu stim cati l-au crezut la acel moment, insa iata ca omul acesta nu s-a laudat. La sfarsitul saptamanii trecute, Bogdan Balaban si grupa sa de pitici a aratat cam ce poate la Cupa Prosport de la Focsani. Si a putut cam asa:
6-0 cu Prosport Focsani 1, 9-0 cu Kids 09 Focsani, 3-0 cu Steaua Noua Generatie Bucuresti, 2-0 cu FC Bacau (2009), in grupa, 2-1 cu Real Junior Vaslui, in semifinala si 4-0 cu FC Bacau (2009) in finala.
.Performerii acestui turneu sunt: Matei Bogdan, Hilohe Ştefan, Scumpu Denis, Zamfir Denis , Zamfir Mario, Patriche Rareş, Nistor Raul, Hurduc Darius, Digrandi Adriano, Rebega Casian.
Tanarul antrenor isi lauda copii, intr-un interviu acordat Monitorului de Galati:
„A fost un turneu reusit pentru toata lumea, acum s-au vazut cu adevarat rezultatele muncii noastre, dupa un an si trei luni de munca, cu antrenamente, participare la jocuri amicale si turnee puternice la 2008, desi ei sunt grupa 2009. Si cred ca acelasi drum il va avea si grupa 2008 la turneul foarte tare de la Buftea. Copiii au facut spectacol, nu au avut adversar, au fost fantastici, ba chiar au fost laudati de antrenorii si parintii celorlalte echipe.”
Din pacate, Balaban a dezvaluit si un aspect negativ in ceea ce priveste munca sa:
„In Galati am multi «prieteni antrenori», in zona 2007-2009, care in loc sa schimbe ceva in mentalitatea lor (de exemplu jocuri multe, participarea la turnee si multa implicare in antrenamente), ei au grija antrenorilor tineri care fac treaba si sunt dedicati 100% muncii lor, cu sau fara renumeratie materiala, dar aceste lucruri nu fac decat sa ma ambitioneze si mai mult pentru viitor.”
Antrenorul pustilor mai vorbeste si despre niste fosti colegi care pana ieri luptau sub aceleasi culori:
„De asemenea, fosti antrenori de la Centrul de copii ai Otelului vorbesc foarte urat despre acest club, dupa ce au mancat o paine aici, acum isi doresc sa dispara acest club, dar OTELUL nu moare”

One thought on “Atentie otelari! Un om demn de tot respectul nostru, Bogdan Balaban

Lasă un răspuns