Asteptati-va si la atacuri

In acest moment foarte multi suporteri otelari s-au alaturat proiectului Suporter Club Otelul Galati. E un proiect ce vrea sa reia de la zero echipa Otelul Galati, de aceasta data fara a mai depinde de dorintele si poftele unui grup restrans de oameni. Clubul va fi construit pe niste principii sanatoase, in care nimeni nu va detine puterea absoluta. Pe langa acest principiu, transparenta totala vine sa previna orice abuz din partea cuiva. Sunt doua principii care nu au mai existat pana acum in fotbalul din aceasta zona a tarii si, suntem convinsi, va atrage suporteri langa echipa din orasul Galati dar si din alte parti.
Otelul Galati - Stefan Cel Mare Ramnicu Sarat 3-0
Ne asteptam insa si la acuzatii si atacuri din partea unora care fie nu cunosc indeajuns proiectul, fie sunt rau intentionati. Deja sunt zvonuri in oras ca in spatele proiectului suporterilor s-ar afla altcineva sau ca se doreste ca intreg proiectul sa fie sustinut din banii parintilor ce au copiii la Academia Otelului. Probabil vor mai exista si alte acuze, pe care deocamdata nu le-am auzit.
Exista insa un mod sigur de a fi contracarate toate aceste acuzatii. Ii invitam deci pe toti cei care cred ca se face ceva necurat sa vina la sedinte, sa discute cu oamenii implicati si sa ceara orice detaliu doresc. Atunci cand totul e la vedere, cand transparenta si bunele intentii sunt prezente, niciun atac nu ne poate destabiliza. Ba mai mult, credem ca cei mai multi dintre cei care acum nu gandesc la fel ca noi, pot fi convinsi in urma acestor discutii sa ni se alature. Bunele intentii si adevarul dezarmeaza orice adversar, oricat de puternic sau influent ar fi el. E usor sa vorbesti atunci cand nu incerci sa ascunzi ceva si e usor sa te aperi cand nu ai decat binele echipei in minte.
Ii invitam deci pe toti scepticii sa vina sa se intereseze in legatura cu ceea ce au facut suporterii si ceea ce vor face in continuare. Vom fi cat se poate de deschisi pentru ca asta e singura sansa ca Otelul Galati sa existe.

2 thoughts on “Asteptati-va si la atacuri

  1. Nu mai luati in seama vocile caraitoare. Ele probabil ca vor sa ne faca sa ne abatem de la drumul pe care ni l-am propus…de renastere a clubului Otelul Galati.

    1. Daca vocile sunt ale unor oameni care nu sunt rau voitori ci doar neinformati, e datoria noastra sa explicam. Daca insa unii sunt deranjati doar pentru ca li se strica jocurile, e problema lor.

Lasă un răspuns