Astazi, ora 18.00, sedinta pentru votarea statutului

Astazi, 16 mai, de la ora 18.00 la sediul Ligii Suporterilor Galateni de la stadionul Siderurgistul, are loc o noua sedinta in care toti suporterii sunt asteptati pentru a mai parcurge o etapa importanta din cele ce sunt necesare pentru a reinvia Otelul Galati.
Suporterii strang bani pentru Otelul
Dupa cum stiti, suporterii au apelat la o Asociatie cu experienta in crearea de astfel de cluburi noi, in lucrul cu federatiile din diverse ramuri sportive, etc. Aceasta Asociatie ne-a trimis o varianta a statutului, insa noi, cei care dorim sa ne implicam in acest proiect, trebuie sa il citim, sa facem propriile observatii, sa scoatem sau sa adaugam parti. Fiecare parte din statut va fi analizata si votata, de aceea e important sa fim cat mai multi prezenti la aceasta sedinta. Trebuie sa fim cu toti atenti sa nu uitam sa adaugam partile care ne intereseaza, dar in acelasi timp sa nu lasam nimic ce ne-ar putea leza imaginea sau activitatea pe viitor.
Mai mult de atat, cu cat vom fi mai multi, cu atat acest statut va avea o reprezentativitate mai mare. E nevoie de fiecare suporter pe care il are Otelul in acest moment sa fie implicat in astfel de initiative, pentru a nu lasa loc de interpretari, pentru a nu spune nimeni ca doar un grup mic de suporteri a hotarat pentru restul.

5 thoughts on “Astazi, ora 18.00, sedinta pentru votarea statutului

  1. N-ar fi o dovada de transparenta publicarea draft-ului de Statut pe acest site ? Eu, de exemplu, nu pot face 700 km dus-intors, pentru a participa la sedinta. Poate ca voi cei care participa la sedinta nu au nevoie neparat de cat mai multe voturi ci de cat mai multe idei sau pareri. Parerile celor care nu pot veni la sedinte nu cred ca sunt mai nefolositoare decat ale celorlalti, dupa cum cred ca si banii care pot fi atrasi de la cei care nu pot veni la sedinte vor fi sensibil mai multi decat banii atrasi de la participanti.

    1. Nimeni nu a spus ca sunt nefolositoare, chiar trebuie incurajate. Mereu am spus ca doar din consultari putem iesi invingatori.
      Cu pusul pe site, nu m-am gandit sincer sa fiu. Nu am fisierul. Daca ilgasesc pana la sedinta il vei gasi aici, daca nu, macar cel in faza finala.

  2. Ma refeream la punerea pe site pentru a draftului de statut pentru a putea fi dezbatuta inclusiv aici, de suporterii care nu vin la sedinte. Varianta finala e inutila.

  3. S-a votat statutul? Intreb pentru ca prezenta mea la acest eveniment sau la altele iese din discutie pentru ca nu pot da bani pe bilete de avion ca sa vin in tara special pentru asemenea evenimente, ca sa pot fi si eu prezent la asemenea evenimente asa ca macar sa fiu si eu informat daca ceea ce s-a propus la aceste intruniri a si fost votat, aprobat.

    1. Statutul a primit cateva amendamente din partea suporterilor si urmeaza sa se intalneasca din nou cu juristul. Erau cateva puncte care ar fi impiedicat multi oameni sa se inscrie in asociatie.

Lasă un răspuns