Astazi Nae Burcea ar fi implinit 61 de ani

E momentul sa ne amintim, ca in fiecare an, de marele otelar Nae Burcea, jucator ce il putem pune fara probleme printre alte legende ale Otelului. Pentru a va reaminti cine a fost acest jucator va rugam sa cititi articolul de mai jos, scris in 2012.
Sa ne cunoastem legendele: Nae Burcea
Deasemenea, trebuie sa spunem ca Otelul a ramas in sufletul lui Nae, chiar si dupa ce a plecat din tara, intorcandu-se cu drag aici si chiar ajutand clubul in masura puterilor. Am scris si despre declaratiile de dragoste facute de Burcea pentru Otelul aici: Declaratie de dragoste facuta de Nae Burcea Otelului
Nae Burcea
Pentru a marca asa cum se cuvine acest eveniment, tanarul jurnalist Marian Savastru a realizat o monografie dedicata simbolului fotbalului galatean, Nicolae Burcea, intitulata ” Nicolae Burcea, legenda Otelului”. Lansarea cartii va avea loc luni de la ora 16,00 la Sala Sporturilor Dunarea, eveniment la care sunt asteptati toti otelarii.
Cartea va putea fi cumparata la intrarea in Sala Sporturilor. Pretul este de 25 de lei si va putea fi gasita in intervalul orar 15.30 – 20.30.

One thought on “Astazi Nae Burcea ar fi implinit 61 de ani

Lasă un răspuns