Astazi cu toti la stadion, sustinem copiii Otelului!

Astazi, de la ora 11.00 toti otelarii adevarati au intalnire pe stadionul Dunarea pentru ca acolo joaca echipa ce ne-a adus de atatea ori bucurie. Pe stadionul Dunarea joaca echipa noastra, care chiar e a noastra fiind alcatuita doar din juniori crescuti de Otelul. Acesti copii nu trebuie sa stie de Adamescu, de Stan sau de Bors, ei trebuie sa stie doar de fotbal si de Otelul. Cei care ii pot face sa se gandeasca doar la Otelul suntem noi, suporterii. Un stadion cu multi suporteri le va da si lor aripi, ii va face sa inteleaga pentru cine lupta.
Mesaj suporterilor Peluza Sud Sc Bacau Otelul
E momentul ca otelarii sa nu isi mai gaseasca scuze, e momentul ca cei care iubesc aceasta echipa sa vina la stadion. Stim, afara e frig, stim Adamescu a distrus echipa, stim ca Otelul e in Liga a II-a, dar pentru cei care iubesc Galatiul si Otelul, e momentul in care trebuie sa o dovedeasca. Suntem galateni si trebuie sa fim mandri de locul in care ne-am nascut si de cei care ne reprezinta.
Apelam la patriotismul local al galatenilor, apelam la oamenii care isi iubesc orasul. Veniti la stadion sa sustinem echipa ce ne reprezinta. Veniti la stadion sa sustinem Otelul GALATI.
Nu uitati ca intrarea e libera asa ca va puteti aduceti cati prieteni vreti.

One thought on “Astazi cu toti la stadion, sustinem copiii Otelului!

  1. Daca nici cu intrare moca nu mai vine lumea la stadion…e greu. Da, in ziua de astazi problemele personale ii coplesesc pe unii, dar daca iti refuzi pana si bucuria de ati vedea clubul favorit in viata…ca inca exista acest club si are nevoie de tine, suporterul otelar patimas atunci chiar nu mai stiu ce sa cred.

Lasă un răspuns