Astazi, 16 iunie, are loc o noua sedinta a SCOG

Toti suporterii care doresc sa afle ultimele noutati in legatura cu proiectul Suporter Club Otelul Galati sunt asteptati astazi la o noua sedinta. Aceasta are loc, ca in fiecare joi, la sediul Ligii Suporterilor Galateni din incinta stadionului Siderurgistul, de la ora 19.00.
Suporterii strang bani pentru Otelul
Trebuie precizat ca oricine e binevenit sa participe la aceste sedinte pentru ca proiectul nostru nu va avea putere decat daca toti iubitorii Otelului sunt informati despre ceea ce se intampla cu viitorul clubului, participa la astfel de sedinte macar din cand in cand pentru a le arata celor ce se implic amai mult ca sunt alaturi de ei, vin cu idei noi despre modalitati de a organiza clubul, de a face bani, etc. Trebuie sa inteleaga toti ca acceptam orice opinie, o discutam si daca e valoroasa, o adaugam la restul de idei primite de la ceilalti suporteri. Deci oricine are de spus ceva despre echipa pe care o iubesc sunt asteptati sa ne-o prezinte.
Asteptam parinti ai copiilor de la CCJ, asteptam foste glorii care stim ca iubesc Otelul, asteptam oameni care poate pana acum nu au avut timp sau nu si-au facut curaj sa ajunga la o sedinta. Toti suntem parte din acest fenomen numit Otelul Galati.
Tot la aceasta sedinta, cei care inca nu au facut-o sunt rugati sa vina sa semneze adeziunea la noul club. E singura modalitate prin care putem estima cati membri cotizanti va avea noul club. Puteti gasi formularul de adeziune la sediul Ligii Suporterilor, trebuie doar sa va stiti datele de contact pe care sa le scrieti in adeziune. Nu uitati deasemenea ca puteti transmite formularul de adeziune completat, scanata, pe adresa contact@ascotelul.ro.
Se apropie 22 iunie si noi toti trebuie sa incepem sa pregatim cu adevarat Otelul de lupta. Haideti alaturi de noi!

6 thoughts on “Astazi, 16 iunie, are loc o noua sedinta a SCOG

 1. 22 iunie e sigura data pentru ca noul club sa capete personalitate juridica? Fara amanari? Ca doar traim in Romania…

  1. Doar daca nu avem toate actele la dosar s-ar putea amana. Exista un procent de 0.0001% sansa sa se intample ceva, dar credem ca nu va fi asa, avand in vedere experienta juristului.

 2. Doar 131 de adeziuni/ din 1000 de membri cotizanti propusi de atins ca si obiectiv initial.

  Nu mai pare chiar atat de usor de realizat obiectivul propus nu-i asa? Bine, nu e imposibil de realizat, dar e de n ori mai greu decat ati crezut voi. Era o vorba romaneasca:

  „Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.”

  1. Noi credem ca e un start foarte bun. Inca nu a inceput cu adevarat promovarea echipei in oras, tara si strainatate. 1000 de mebri cotizanti sunt prea putini pentru a sustine o echipa in Liga a III-a, deci suntem convinsi ca vom depasi aceasta tinta in anul ce urmeaza.

   1. Sa dea Dumnezeu sa se reuseasca indeplinirea obiectivului propus de suporteri, iar daca spuneti ca aceasta tinta poate fi depasita in anul ce urmeaza e cu atat mai bine ca sunteti atat de increzatori.

  2. E mult mai bine decat 0 nu crezi Anghel? 131 de adeziuni semnate este totusi ceva. E un inceput bun (parerea mea).

Lasă un răspuns