Apel pentru cei care au ramas otelari: Duminica la Siderurgistul!

Chiar daca vestile proaste au curs fara numar in ultima perioada pentru noi toti, mai suntem cativa nebuni care ne incapatanam sa credem ca Otelul poate supravietui, prin noi si prin actiunile pe care le facem.
Otelul Galati la Siderurgistul
De aceea va invitam sa aratam inca odata ca Otelul nu moare cand isi doresc unii si ca aceasta echipa e pentru noi un mod de viata. Chiar daca s-a terminat campionatul Ligii a II-a pentru echipa „mare”, duminica 03.04.2016 de la ora 12.00, juniorii A evolueaza in campionatul destinat varstei lor impotriva celor de la Liceul Teoretic „Stefan cel Mare” din Ramnicu Sarat. Sunt aceeasi jucatori pe care i-ati incurajat in acest final de retur in Liga a II-a.
Va asteptam deci dragi otelari sa facem spectacol si sa aratam cine e Otelul in Galati si ce reprezinta el pentru orasul nostru. Ne dorim ca la meci sa vina mii de suporteri ca in 2011 insa chiar nu conteaza numarul spectatorilor, atat timp cant pe teren si in tribune va fi Otelul. Pentru ca in acest moment Otelul nu e o societate pe actiuni pe care un judecator sa o poata sterge cu o decizie, Otelul e reprezentat de zeci de ani in care generatii au crescut cu acest nume pe buze, Otelul e reprezentat de copiii ce au crescut sperand sa debuteze pentru echipa mare, Otelul e reprezentat de acesti antrenori care au ramas sa antreneze viitorul echipei chiar daca si-ar fi putut gasi angajamente mai bune.
Dorim sa incurajam si brigazile ultras din peluze sa faca spectacol asa cum doar ele stiu si sa transforme aceasta partida intr-o sarbatoare.
Nu trebuie sa ne gandim ca maine e ultimul meci pentru echipa noastra ci ca acesta e inceputul reconstructiei Otelului nostru iubit. Sa facem din partida de maine un eveniment de care sa ne aducem aminte cu toti cu placere si mandrie.

3 thoughts on “Apel pentru cei care au ramas otelari: Duminica la Siderurgistul!

  1. Apel pentru cei care au ramas otelari: Duminica la Siderurgistul!

    Sa le aratam personajelor ce viseaza functia de primar si nu numai (incluzand si consilierii locali) a acestui oras ce masa mare de votanti reprezinta „Otelul” in ansamblul sau indiferent de grupa reprezentata de otelari in teren (seniori, juniori).

    Sa facem din partida de maine un eveniment de care sa ne aducem aminte cu toti cu placere si mandrie.

    Buna fraza de incheiere a articolului. Bun indemnul.

Lasă un răspuns