Apel catre jucatorii de fotbal: Veniti sa ajutati Otelul!

Otelul Galati traieste si asta e una din cele mai bune vesti pe care le puteam primi noi suporterii, cei ce am avut atat de multe de infruntat in ultimii ani. De aici inainte trebuie sa ne gandim la sezonul viitor al Ligii a IV-a si la cum vom putea ajuta echipa sa creasca de la etapa la etapa.
Jucatori ce raman la Otelul
Dar noi vom fi in tribune si indiferent cat vom face spectacol sau vom sustine echipa, in acest moment Stelian Bordieanu are nevoie de oameni valorosi in teren.
Exista o serie de tineri jucatori care promit foarte mult si acestia vor creste frumos alaturi de oamenii profesionisti din conducerea clubului si de suporterii pe care aceasta echipa ii are, dar e nevoie si de oameni cu experienta, care sa poata sa faca fata duelurilor fizice din acest esalon.
De aceea, la indemnul lui Stelian Bordieanu, facem un apel catre toti jucatorii de fotbal (galateni sau nu) ce simt ceva pentru aceasta echipa sa vina sa puna umarul la formarea unui lot competitiv. Otelul Galati a educat si format foarte multi jucatori si suntem siguri ca macar cativa dintre ei au ramas cu amintiri frumoase de la acest club. In acest moment se vede cine are caracter si cine intelege ce vor sa faca suporterii. Orice jucator de fotbal care crede ca e capabil sa faca fata unui regim profesionist, este asteptat sa vina alaturi de noi si sa ne ajute sa promovam in ligile superioare, tinta fiind bineinteles ajungerea in Liga I. Otelul are nevoie de fiecare dintre cei ce doresc sa se implice.
Antrenamentele se fac zilnic la baza Siderurgistul de la ora 19.00.
Tot in vederea completarii lotului, SC Otelul Galati va organiza trialuri pentru ca Stelian Bordieanu sa poata alege pe cei mai buni dintre cei care isi doresc sa evolueze in culorile rosu-alb-albastru.

4 thoughts on “Apel catre jucatorii de fotbal: Veniti sa ajutati Otelul!

  1. Buna ziua as vrea sa vin si eu,iar apoi ramane la aprecierea Domnului Bordeianu.Rog sa imi scrieti inapoi! Mersi,o zi faina

  2. Sper sa raspunda cat mai multi acestui apel. Otelul a reprezentat ceva si inca mai reprezinta ceva pentru cei ce au inteles intotdeauna fenomenul Otelul Galati.

Lasă un răspuns