Antrenorul Farului a demisionat chiar inaintea partidei cu Otelul

Esecul inregistrat aseara, pe teren propriu, 1-2 cu SC Bacau, a condus la demisia antrenorului echipei Farul Constanta, Constantin Gache. Constantenii trageau la play off, iar aceasta infrangere le-a scazut mult sansele de a-si indeplini obiectivul.

Giani Nedelcu, presedintele Consiliului Director al FC Farul, a declarat ca noul antrenor al echipei este Ilie Stan, care ii va avea pe Ion Barbu si Gica Mina secunzi, dar si un al treilea secund, pe care il va aduce el.
„Constantin Gache ne-a spus ca renunta la functia de antrenor, astfel ca l-am numit pe Ilie Stan. Nu stiu ce sa mai zic. Sunt dezorientat total. Nu-mi explic. Speram sa redresam insa situatia“. a declarat Giani Nedelcu.
Farul urmeaza sa vina sambata la Galati, unde va intalni Otelul.
Poate Otelul profita de problemele Farului si sa obtina prima victorie in campionat in noul an?

One thought on “Antrenorul Farului a demisionat chiar inaintea partidei cu Otelul

  1. Poate Otelul profita de problemele Farului si sa obtina prima victorie in campionat in noul an?

    Nu cred. Pur si simplu nu cred ca (mai) conteaza. Nimic nu poate suplini/compensa lipsa de experienta a tinerilor nostri jucatori in batalia contra seniorilor echipelor adverse, fie ei si din liga 2. Cred ca mai degraba vor profita cei de la Farul de situatia de la „Otelul”. Haideti doar sa acceptam ca vom mai parafa un meci jucat si sa fim bucurosi cu atat. Mi-as dori o minune pentru „Otelul”, dar nu cred ca este posibila. Sa fim bucurosi daca vom vedea „Otelul” jucand, participand si la acest meci.

    Problemele „Otelului” sunt infinit mai mari decat cele ale Farului, iar situatia din clasament e dovada clara.

Lasă un răspuns